Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pamięć GB

(Temat utworzony: 01-05-2021 11:05 AM)
1226 Wyświetlenia
Tomek53
Pioneer
Opcje
Witam telefon średnio używam plus minus 2 lata, jakoś przesadnie go nie obciążam ,planuję zakup  s 21 plus, poradźcie czy inwestować w 256 gb czy wystarczy 126 gb 
0 Like
11 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Tomek53 

Zależy co będzie przechowywać na telefonie, czy chcesz mieć dużo aplikacji, czy planujesz robić dużo zdjęć, wiele czynników na to się składa. 

KZQ
Helping Hand
Opcje
256.
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Tak, jak pisze Kacper2. Sam mam 128GB i robię sporo zdjęć, ale wszystko zaraz trafia na laptopa czy dysk zewnętrzny, więc pojemność pamięci telefonu, była sprawą drugorzędną.
Tomek53
Pioneer
Opcje
No tak niby to wiem ale zapytać warto
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli możesz sobie pozwolić to kup 256 GB.

0 Like
Artur1971
Voyager
Opcje
Kup 128 wystarczy
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Artur1971 Zależy do czego ma służyć telefon, może starczyć i może zabraknąć. 

0 Like
ania1016
Pioneer
Opcje
Mój poprzedni telefon s8 miał 64 gb,rozszerzony kartą 64 gb,czyli razem 128 gb i powiem szczerze że po prawie 3 latach użytkowania to starczało ,ale tak na styk,teraz biorąc s21 plus,zdecydowałam się już na 256 gb,jeśli ma starczyć na ok 2 lata to myślę że warto zainwestować
0 Like
WojtusJ
Pioneer
Opcje
Witam. Mam S21 ultra 256 GB. 256 GB ze względu na ilość zdjęć i niestety brak możliwości rozszerzenia kartą pamięci. Ale najważniejsze to fakt, że sam system zajmuje ponad 31 GB pamięci. Sprawdź na forum Ile pamięci zajmuje sam system w S21 plus.
0 Like