Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Jak wysłać automatyczny sms przy odrzucaniu połączenia ?

(Temat utworzony: 08-11-2018 05:46 PM)
10873 Wyświetlenia
rena0072
First Poster
Opcje

sms przy odrzucaniu połączenia

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@rena0072

Miałem okazję to zrobiłem screeny.

Tak jak wcześniej napisałem, w czasie połączenia przychodzącego, na dole ekranu pojawia się wysuwane menu związane z odrzuceniem połączenia i wysłaniem sms-a.                                                                                                                                                                                            2.jpg1.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W trakcie połączenia przychodzącego powinna pojawić się opcja szybkiej odpowiedzi. Nie mam teraz jak tego pokazać.
Zwróć uwagę na dół ekranu w czasie połączenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@rena0072

Miałem okazję to zrobiłem screeny.

Tak jak wcześniej napisałem, w czasie połączenia przychodzącego, na dole ekranu pojawia się wysuwane menu związane z odrzuceniem połączenia i wysłaniem sms-a.                                                                                                                                                                                            2.jpg1.jpg

rena0072
First Poster
Opcje

Dziękuję bardzo.

0 Like
popek9
Pioneer
Opcje

Cześć, wszystkim. Mam pytanie odnośnie szybkiej odpowiedzi na wiadomości SMS jakie pojawiają się w powiadomieniach. Czy u wszystkich występuje ten sam błąd od początku dodania tej funkcji do androida? Mianowicie chodzi mi o brak odznaczenia iż wiadomość została przeczytana. Skoro odpisuje na wiadomość która mam pokazana w powiadomieniach to dlaczego muszę dodatkowo wchodzić w wiadomości aby zniknęło powiadomienie? Absurdalne rozwiązanie. Skoro odpisałem na daną wiadomość to logiczne uz została ona przeczytana. jak tylko dostanę jakąś wiadomość to zrobię zrzut ekranu aby pokazać dokładnie o jaki problem mi chodzi.

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
To czekamy na zrzut 😉 😃

Mam jeszcze pytanie.
Czy może odpisuje Pan na Wiadomości w centrum powiadomień tak jak u mnie na screenie ? Bo jeśli tak to nie jest to błąd.
Natomiast jeśli wchodzi Pan w wiadomość, a powiadomienie zostaje to może to być błądScreenshot_20220906-151311_One UI Home.jpg
popek9
Pioneer
Opcje
Mam zrzuty ekranu i powiadomień po otrzymaniu wiadomości i po wysłaniu szybkiej odpowiedzi
0 Like
popek9
Pioneer
Opcje
Zrzuty ekranu Screenshot_20220906-153313_Phone_9735_1662471194.jpgScreenshot_20220906-153344_One UI Home_9737_1662471224.jpgScreenshot_20220906-153317_One UI Home_9736_1662471197.jpgScreenshot_20220906-153348_One UI Home_9738_1662471228.jpg
0 Like
popek9
Pioneer
Opcje
Dokładnie tak o to mi chodzi. Uważam to za błąd. Nie powinno to tak działać.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie zachęcamy do zgłoszenia sugestii do Zespołu Rozwoju Oprogramowania-> https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C...