Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak włączyć podświetlenie krawędziowe

(Temat utworzony: 12-01-2021 09:48 AM)
56244 Wyświetlenia
Janmanka
Pathfinder
Opcje
Jak włączyć podświetlenie krawędziowe gdy przychodzi powiadomienie?
Samsung Galaxy S20 fe 5g 
Przejdź do rozwiązania
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_f4lrFqs, rozwiniesz swoją myśl? 🤔

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
milosz1961
Student
Opcje

Pomimo wlaczonych wszystkich potrzebnych opcji w ustawieniach podswietlenia sie nie wlacza np.w wiadomosciach.Nie mam juz koncepcji.Jest jakas ukryta gleboko opcja ktora nalezy aktywowac?bo juz nic nie wiem.Podswietlenie jest aktywne a i tak nic sie nie dzieje

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, rozumiem, że to dotyczy wszystkich aplikacji?
Czy powiadomienia są ustawione na tryb skrócony?
0 Like
milosz1961
Student
Opcje

Tak.wszystkich i jest tryb skrocony.

0 Like
patrycjaaaa
First Poster
Opcje
wiecie co może być przyczyną, ze to mi nie działa? (mam włączone powiadomienia normalnie)
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@milosz1961 @patrycjaaaa Odpowiedź to wyświetlanie powiadomień w formie okna podręcznego. Podświetlenie krawędziowe jest aktywowane przez to malutkie powiadomionki, które wysuwa się z góry i znika po paru chwilach. Jeżeli jest wyłączone - funkcja podświetlenia krawędziowego się nie uruchomi. Włączyć to można w ten sposób:

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja (wybrać z listy) > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Wybrać kategorię > Zezwól na wyświetlanie w formie okna podręcznego (zezwolić).

0 Like
milosz1961
Student
Opcje

Niestety..nie mam takiej opcji zezwol na okno podreczne..ciekawe...

0 Like
milosz1961
Student
Opcje

Wróce do nokii3310 albo ericssona t28,t68 i mam gdzies te wszystkie technologie ku udrece czlowieka stworzone

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@milosz1961 Który masz Android? 14? Jeżeli tak, to musisz włączyć sobie widoczność kategorii powiadomień:

Ustawienia > Powiadomienia > Zaawansowane > Wyświetlaj kategorie.

0 Like
milosz1961
Student
Opcje

Android 12

0 Like