Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ikona sieci komórkowej

(Temat utworzony: 13-05-2022 03:36 PM)
1077 Wyświetlenia
indywidualista
Explorer
Opcje
Hej. Posiadam s21fe i od początku jest problem z ikonka sieci komórkowej nie jest ona widoczna jednak internet cały czas działa, gdy zrestartuje transmisję to  pojawia się na chwilę.  Spotkał się ktoś z takim problemem? W ustawieniach nie widzę żadnej opcji
22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@indywidualista  Hej

Chodzi o tą ikonkę?

Screenshot_20220513-154118_Chrome.jpg

indywidualista
Explorer
Opcje
Dokładnie tak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@indywidualista  Proszę spróbować jak będzie sytuacja wyglądała po ponownym uruchomieniu telefonu. Może to chwilowy błąd ...

indywidualista
Explorer
Opcje
Niestety restart nic nie daje, tylko restart transmisji ale to nie rozwiązuje problemu. Ciekawe czy to problem tylko u mnie czy inni użytkownicy też tak mają
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@indywidualista  Czy mówiąc restart transmisji ma Pan na myśli reset ustawień sieciowych?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu. Instrukcję znajdziesz w poniższym odnośniku.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

indywidualista
Explorer
Opcje
Wyłączenie i włączenie transmisji danych. Pkt apn też restartowałem i testowałem na ipv6 i 4
0 Like
indywidualista
Explorer
Opcje
Zrobiłem wipe jednak dalej to samo. Po uruchomieniu telefonu na chwilę była ikona lte+ i znikła. Internet cały czas działa
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@indywidualista A przywracana była kopia zapasowa z poprzedniego urządzenia ?