Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S10 - poznaj nową generację!

(Temat utworzony: 21-02-2019 04:20 PM)
2414 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Unpacked-2019-Sketch_main_12.jpg

Cześć Forumowicze!

Za nami długo wyczekiwane wydarzenie. Prezentacja najnowszego wcielenia serii S.

Nowe telefony prezentują się świetnie i wprowadzają szereg nowości do rodziny Galaxy.

GalaxyS10_All_KV1.jpg

Pierwsza, rzucająca się w oczy zmiana, to oddanie do dyspozycji użytkownika jeszcze większej powierzchni ekranu dzięki nowemu sposobowi osadzenia przedniej kamery.

Od teraz obiektyw jest wtopiony w tafle wyświetlacze.

Rozwiązanie raz zobaczone na żywo, nie pozwala o sobie zapomnieć.

Jest to rozwiązanie niezwykle wygodne, całkowicie zmieniające komfort użytkowania telefonu.

GalaxyS10_Fingerprint-scanner.gifFani serii S od razu zauważą inną lokalizację czytnika linii papilarnych. Nowe rozwiązanie zdecydowanie wywołuje efekt WOW. :smiling-face:

W modelach S10 oraz S10+ znajdziemy go pod ekranem.

W odróżnieniu od konkurencyjnych rozwiązań mamy do czynienia z sensorem ultrasonicznym. Charakteryzuje się on większym bezpieczeństwem i szybkością działania.

Model S10e posiada czytnik pojemnościowy, osadzony w przycisku włączania telefonu.

cam.png

Kolejne zmiany znajdziemy w tylnej części Galaxy S10.

W modelach S10 oraz S10+ możemy teraz korzystać z połączenia 3 obiektywów.

W nasze ręce trafia następujący zestaw

- Teleobiektyw: 12 MP PDAF, F2,4, OIS

- Obiektyw szerokokątny: 12 MP Dual Pixel AF, F1,5 / F2,4, OIS

- Obiektyw ultraszerokokątny: 16 MP FF, F2,2

Takie połączenie daje nam gwarancje najlepszej jakości zdjęć w każdych warunkach.

GalaxyS10_D2D_phone.gif

To nie koniec nowości. Od teraz możemy wykorzystać nasz smartfon do ładowania innych urządzeń.

Jest to idealne rozwiązanie w połączeniu z bezprzewodowymi słuchawkami Galaxy Buds lub zegarkiem.

Dzięki zwiększonej pojemności baterii, sięgającej aż 4100 mAh możemy być pewni, że zarówno telefon, jak i akcesoria zawsze będą czekać w gotowości.

Ciekaw jestem Waszych opinii na temat Galaxy S10.  Co myślicie o przedtstawionych nowościach? Jakie rozwiązania budzą największe emocje?

Temat jest Wasz. Zapraszam do dyskusji! :smiling-face:

52 Odpowiedzi
MasterNipołomic
Apprentice
Opcje

Jak dla mnie świetny telefon najlepszy jaki telefon wydał Samsung :smiling-face: Od rana intensywnie testuje . Tylko jeśli wiecie w jaki sposób lub co mam zrobić by dostać słuchawki Galaxy Buds? Podpowiedzcie ...

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MasterNipołomic 

Wszystko odbywa się przez aplikację Samsung members gdzie wypełniamy formularz.

Link do strony z informacją 

https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/bundle-galaxy/

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MasterNipołomic Wszystko na temat promocji związanych z S10 znajdziesz w aplikacji Samsung Members.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
MasterNipołomic
Apprentice
Opcje
Dziękuję wam za pomoc udało się. Czekam teraz na słuchawki :smiling-face:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Słyszeliście o aplikacji którą Samsung udostępnił w Google Play do nawigacji gestami?

https://www.tabletowo.pl/samsung-udostepnia-swoja-aplikacje-do-nawigacji-gestami-w-google-play/amp/

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, tak :winking-face: Wspomniałem o tej aplikacji w tej wiadomości.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  racja przeoczyłem to :smiling-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, nie ma żadnego problemu. Przy tej ilości nowych wiadomości zawsze można coś przeoczyć :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy widzieliście co się dzieje S10 bije rekord

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, aż o 31% więcej sprzedanych telefonów Galaxy S10 w przedsprzedaży w porównaniu do zeszłorocznych modeli Galaxy S9.

Gratulacje Samsung! :smiling-face-with-sunglasses:

0 Like