Witam,
Mam pytanie, odnośnie ekranu w moim s10+.
W słoneczne dni zauważyłam , ze w dolnej części ekranu, widoczny jest taki niby szary... Wyświetl post
Jak sprawują się skanery w Waszych S10? Mój albo nie rozpoznaje palca, albo trwa to bardzo długo. S7 był o wiele szybszy i skuteczniejszy.
Wyświetl post
źródło: notebookcheckW Sydney - Australia - w biznesowej dzielnicy, na George Street pojawił się interaktywny billboard promujący funkcję... Wyświetl post
Witam, czy tylko u mnie wszystkie aplikacje, włączając w to systemowe mają przycięcia sekundowe ? Strasznie mnie to drażni. Nie jest to wina żadnej... Wyświetl post
Jak wiemy przycisk blokady jest w s10 dosc wysoko. Moze ktos ma aplikacje ktora blokowala by ekran jako widget na pulpicie? Wiem ze jest ich sporo... Wyświetl post
Mam problem z S10+. Nie mam dzwiekow powiadomien sms i innych komunikatorow. Po ponownym uruchomieniu telefonu dzwiek jest tylko przy pierwszej... Wyświetl post
Powiedzcie mi, czy tylko ja mam problem z tym, ze dotkniecie brzegu telefonu z prawej, czy lewej strony podczas pisania potrafi wstukac np L lub A,... Wyświetl post
Witam, mój Samsung S10 ma problem. Niezależnie od przeglądarki w tekście litery tekstów nachodzą na siebie. Tak samo dzieje się w zainstalowanych... Wyświetl post
Witam,
Pisze z prośbą o poradę.
Mój s10 ma bardzo widoczne szare paski na zakrzywionych krawędziach. Nie jest to problem przy ciemnych... Wyświetl post
Anonimowy
@kamil40013 Dzięki za linka, kumple w pracy mają s7 I s8, cienie u nich
są mniej wydatne. Dla mnie t... Wyświetl post
Witajcie,
potrzebuję pomocy w przywróceniu kontaktów na S10Plus. Posiadam dwa pliki .vcf z kontaktami na karcie pamięci. Z którego z nich nie... Wyświetl post
Wszystkie trzy modele Galaxy S10 są wyposażone w aparat z ulta szerokim kątem widzenia z tyłu. Dzięki niemu możemy robić zdjęcia, które mogą... Wyświetl post
Dobry wieczór,
Mam problem z multimediami przez bluetooth.
Po pierwsze, zazwyczaj w odtwarzanih występują kilku albo kilkunasto sekundowe... Wyświetl post
Cześć
Obecnie przebywam w Holandi i telefon nie utrzymuje roamingu.
Jedna kreska zasięgu.
W Amsterdamie całkowicie zgubiłem zasięg dopiero... Wyświetl post
Hej, brakuje opcji żeby zarys miejsca gdzie przyłożyć palec podswietlal się na AOD ponieważ gdy ekran jest wyłączony niewiadomo gdzie przyłożyć... Wyświetl post
Przyznam, że długo myślałem nad tym jak ma wyglądać ten temat, jakie treści i informacje w nim zawrzeć. Wraz z
@mirudo24 dyskutowaliśmy w... Wyświetl post
Nasza dwudniowa wizyta w Londynie to nie tylko wrażenia oraz zdjęcia, ale również filmy. Przygotowaliśmy dla naszych forumowiczów kilka ciekawych... Wyświetl post