Witam.
Trzy dni temu kupiłem etui clear view do Samsunga s10. Przez ten czas wszystko było w najlepszym porządku. Dzisiaj rano po przyjściu do... Wyświetl post
Witam dzisiaj zaczął mi się blokować samsung Galaxy s10 stało się to 2 razy telefon gaśnie żaden przycisk nie reaguje przez oko 5 sekund miał już... Wyświetl post
Dzień dobry,
Próbowałem pytać w innym temacie, ale zwrócono mi uwagę, że temat dotyczy innego modelu. Mam problem polegający na odblokowywaniu... Wyświetl post
Witam, zainstalowałam obie powyższe apki i nie działają przy nadejściu smsa czy wiadomości na Messengerze, poustawiałam z nich wszystko chyba... Wyświetl post
Witam. Po dzisiejszej aktualizacji nie działa prawidłowo przycisk Bixby. Wcześniej miałem ustawiony aparat po jednym kliknięciu i wszystko działało... Wyświetl post
Witam od około tygodnia jesteś posiadaczem s10 plus, podczas rozmowy telefonicznej z dowolną osoba słabo słychać rozmówcę z którym rozmawiam.... Wyświetl post
Witam wszystkich, jestem świeżym użytkownikiem S10e (tak bardzo świeżym że telefon jeszcze się aktualizuje 😜 ).
Czy możecie mi powiedzieć... Wyświetl post
Witam,
Ostatnio pękła mi szybka,konkretnie na obiektywie od zoomu.Zamierzam dać telefon do serwisu w brand storze w Gdyni,lecz mogę maksymalnie... Wyświetl post
Witam
W jaki sposób aktywować żeby funkcja smartfon automatycznie odblokowywała telefon w danej lokalizacji.
Lokalizacja jest dodana a pomimo... Wyświetl post
Witam mam następujący problem. Tydzień temu zmieniłam telefon na samsung s10e i nie mogę wysyłać mms. Jestem abonentem Netia która zmieniła... Wyświetl post
Witam!
Mam w swoich kontaktach utworzone grupy. Niektóre składają się z więcej niż 20 kontaktów. Przy próbie wysyłania wiadomości grupowej... Wyświetl post
Hej, kupiłem samsunga s 10 bez plusa..
po włączeniu i aktualizowaniu się temperatura sięgała 47 stopni..
Jak już się wszystko zainstalowało... Wyświetl post
Gdzie kupić najkorzystniej i pewnie z xeo?
Albo gdzie kupiliście swoje eski i za ile ?
Różnice w cenach są bardzo duże, np. w Empiku s10e... Wyświetl post
Witam Szanownych,
jestem po wynmianie S7 na S10e i jestem zaniepokojony pracą na baterii. Jednym słowem jest słabo. w nocy w trybie "nie... Wyświetl post
Zapewne wielu z Was już z tej funkcji korzysta, ale wielu z uwagi na fakt, ze nie zgłębiało się w ustawienia aparatu, nawet do niej nie dotarło.
... Wyświetl post
Witam, wyszło słońce i moim oczu ukazał się czytnik linii papilarnych zatopiony w ekranie. Tel. Galaxy s 10+. Teraz generalnie kiedy lekko... Wyświetl post
Wiemy już po części jakie nowości i poprawki ma przynieść najnowsza aktualizacja dla modeli S10 – oznaczona numerem 1ASE6. Wiem, że z uwagi na... Wyświetl post