Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s10Plus, blokowanie ekranu podczas rozmowy.

(Temat utworzony: 05-06-2019 02:12 PM)
3353 Wyświetlenia
Jacek10
Student
Opcje

Dzień dobry, 

Próbowałem pytać w innym temacie, ale zwrócono mi uwagę, że temat dotyczy innego modelu. 
Mam problem polegający na odblokowywaniu ekranu w trkacie rozmowy, co skutkuje naciskaniem różnych punktów ekranu policzkiem. Zawieszam i odwieszam rozmowy nawet o tym nie wiedząc... Telefon to moje narzędzie pracy i moi klienci mogą się poczuc nieco dziwnie w takiej sytuacji. Muszę doprowadzić do zmiany tej sytuacji lub zmienić telefon (niechętnie, bo ten mi się podoba). Czy ktoś miał podobne kłopoty i czy udało się je wyeliminować?

Z góry dziękuję za porady.

Pozdrawiam Jacek

0 Like
19 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacek10, czy sprawdzałeś działanie telefonu w Trybie bezpiecznym? Czy problem występował od samego początku czy pojawił się dopiero po pewnym czasie?

0 Like
Jacek10
Student
Opcje
Próbowałem, podobnie jak próbowałem sprawdzać sensory procedurą *#0*# Nic to nie daje. W trybie bezpiecznym również to występuje. Problem pojawił się po ok. tygodniu eksploatacji.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Jacek10  Jaka wersja systemu jest na pokładzie? Jak skonfigurowana jest funkcja blokady przed przypadkowym dotknięciem?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jacek10
Student
Opcje
Nie bardzo wiem o co chodzi z sytemem..Android 9 wersja One UI1.1?
Mam włączoną ochronę przed przypadkowym dotknięciem...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacek10, chodzi o numer wersji oprogramowania jak np. G975FXXU1ASD5.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Jacek10 jeszcze jedno pytanie. Jaką wersję blokady masz ustawioną?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Jacek10
Student
Opcje

G975FXXU1ASD5

0 Like
Jacek10
Student
Opcje

Jeżeli chodzi o spoób odblokowywania to na odciski palców, twarz i hasło, ale telefon tej klasy powinien sobie z tym radzić... 

Pozdrawiam

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Jacek10  A telefon masz od jakiegoś operatora czy z wolnego rynku ?

0 Like