Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s 20 fe nie otwiera linków

(Temat utworzony: 18-01-2021 02:47 PM)
1159 Wyświetlenia
Members_HhkqBc6
First Poster
Opcje

Witam wszystkich jestem tu nowy a mam problem z s20 nie chce mi otwierać linków może ktoś z was miał taki problem i może mi doradzić co zrobic?

0 Like
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem występuje w jednej aplikacji czy we wszystkich? Co się dzieje po kliknięciu w odnośnik? Czy przeglądarki internetowe działają poprawnie?

0 Like
Members_HhkqBc6
First Poster
Opcje

Właśnie nic nawet żadnej wiadomości nie ma

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Members_HhkqBc6 Opisz dokładnie swój problem. Po naciśnięciu na link nie możesz go otworzyć, czy przeglądarka go otwiera? Jakiej przeglądarki używasz do otwierania linków ?

0 Like
Members_HhkqBc6
First Poster
Opcje

Kupiłem żonie ten telefon po świętach to używa dopiero parę dni i wspomniała mi że nie może w żaden link wejsc a przeglądarka Chrome,więc sam sprubowalem i nawet nic nie ładuje

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wejdź w: Ustawienia -> Aplikacje -> Chrome -> Pamięć domyślna -> Wyczyść dane i pamięć. Zobacz czy po wykonaniu linki się uruchamiają. Sprawdź również czy możesz otworzyć linki poprzez aplikacje Samsung Internet. Daj znać jakie są efekty. 

0 Like
Members_Toj3hP6
First Poster
Opcje

niestety mam ten sam problem posiadam s20 fe 5g, od kilku dni nie mogę otwierać linków z wiadomości. Kiedy kliknie się w link podświetla się ale nie otwierają się żadne przekierowania. Wyczyściłem pamięć chroma, wymusiłem zamknięcie wiadomości w celu resetu ale niestety dalej nie działa.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W innych przeglądarkach występuje ten sam problem?

0 Like
Members_Toj3hP6
First Poster
Opcje

znalazłem problem. Nie mam pojęcia jak i dlaczego ale zmieniła się domyślna przeglądarka z chroma na tą podstawową od samsunga. Po ponownym ustawieniu chroma wszystko wróciło do normy

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem.

0 Like