Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Głośny dźwięk dzwonka

(Temat utworzony: 06-04-2019 01:11 AM)
3504 Wyświetlenia
Mati2019
First Poster
Opcje

Witam Wszystkich

Proszę o pomoc

Mam Samunga S 10 i następujące pytanie.

Miałem w swoim życiu sporo telefonów ale pytanie dotyczy czy to wina oprogramowania czy tak ma być np po ściągnięciu dzwonka i dodaniu go np do kontaktów oraz powiadomień sms gdy ustawiam głośność na minimum to głośno słychać te dzwonki oraz powiadomienia jak na ustawienia minimum.

Czy tak macie? i czy tak ma być w ty telefonie?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Nie wiem czy jest możliwość poprawy przez aktualizacje softu wyrównania poziomu dźwięku dzwonków.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, na miejscu Samsunga zamieściłbym poprawiony dzwonek w kolejnej aktualizacji oprogramowania tak żeby obecny został zastąpiony nowym. Według mnie to najprostsze rozwiązanie.

0 Like
Mati20192019
Pioneer
Opcje

No ja.te.same.dzwonki mialem na sony xperia.xz i  ie bylo problemu..wiec.to napewno.da.sie.zrobic dajac latke.do oprogramowania:)

0 Like
Mati20192019
Pioneer
Opcje
Ale.mi nie.chodzi do.dzwonki samsunga..a dzwonki z innych zrodel....te.same.ktore.tutaj.na.minimum.mam.za.glosna na innym.telefonie byly oki
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 Jak będzie sporo zgłoszeń tego problem to jest szansa że przy którejś aktualizacji zostanie to poprawione. Ale wrzucając własny sami musimy o to zadbać

@Mati20192019Podaj dokładny dzwonek ?https://www.zedge.net/find/ringtones/Horizon

Mati20192019
Pioneer
Opcje
Alone,marshmello
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mati20192019  napisał(a):
Alone,marshmello

Który z tych ? https://www.zedge.net/find/ringtones/Alone

0 Like
Ema9
First Poster
Opcje

Dzień dobry,

właśnie wymieniłam telefon na kolejnego Samsunga Galaxy S-10 e. Mam problem z ustawieniem głośności powiadomień.

O ile głośność powiadomień sms, poczty są ustawialne , tak wybrany dźwięk powiadomienia na Whatsappie żyje swoim własnym bardzo głośnym życiem. Nie reaguje na przyciszanie dzwonka,  dźwięku powiadomień, mediów  w telefonie.

nie bardzo rozumiem o co chodzi. Byłabym wdzięczna za podpowiedź.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ema9  Byłaś w ustawieniach aplikacji w zakładce powiadomienia ?

Screenshot_20190724-120018_WhatsApp.jpg

Ema9
First Poster
Opcje

Byłam i posprawdzałam chyba wszystko co dotyczy głośności, wyboru dźwięku powiadomień, trybu( cichy) i nic.

W poprzednim galaxys8 wystarczyło przyciszyć dźwięk dzwonka i miało to wpływ na głośność różnych powiadomień z wyjątkiem głośności mediów.

0 Like