Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Głośny dźwięk dzwonka

(Temat utworzony: 06-04-2019 01:11 AM)
3505 Wyświetlenia
Mati2019
First Poster
Opcje

Witam Wszystkich

Proszę o pomoc

Mam Samunga S 10 i następujące pytanie.

Miałem w swoim życiu sporo telefonów ale pytanie dotyczy czy to wina oprogramowania czy tak ma być np po ściągnięciu dzwonka i dodaniu go np do kontaktów oraz powiadomień sms gdy ustawiam głośność na minimum to głośno słychać te dzwonki oraz powiadomienia jak na ustawienia minimum.

Czy tak macie? i czy tak ma być w ty telefonie?

0 Like
49 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati2019, też to zauważyłem w modelu S10+. Suwak siły głosu dzwonka mam ustawiony na około 15-20% a jak ktoś zadzwoni to telefon dzwoni jakby był ustawiony na 70-80%. Przyzwyczaiłem się do tego, ale na początku też na to zwróciłem uwagę. Również jestem ciekawy jak to wygląda u innych użytkowników.

0 Like
Vryko
Explorer
Opcje

U mnie jest normalnie, ściszam na noc i nieraz zapomnę podgłosić i aby aby słychać dzwonek, mój dzwonek.

0 Like
Mati2019
First Poster
Opcje

A jaki masz model samsunga?

0 Like
Vryko
Explorer
Opcje

S10+

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przydałyby się opinie jeszcze innych osób. @Szewcu72, a jak wygląda u Ciebie siła głosu?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Miałem to sprawdzić i zapomniałem, @mirudo24 dzięki za przypomnienie.

@Mati2019 mam dla ciebie smutną wiadomość, mój S10+ reaguje na przyciszenie dzwonka.

Zastanawiam się tylko :thinking-face: czym spowodowana jest ta różnica w działaniu telefonów?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, mój telefon też reaguje na przyciszenie, ale siła głosu pomimo ustawionej wartości około 15-20% zdaje się być duża wyższa niż ustawiona. Gdybym ustawił siłę głosu na około 50% to nie wiem czy głośnik dałby radę.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 miałem na myśli, że wszystko jest ok.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, rozumiem. Poczekam na kolejną aktualizację i najwyżej przywrócę ustawienia fabryczne. Zobaczymy czy to pomoże.

0 Like