Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień sms i ikony w samsung galaxy s10e

(Temat utworzony: 31-10-2019 08:10 AM)
3447 Wyświetlenia
Polaskc90
Apprentice
Opcje

Cześć . Mam problem z powiadomieniem sms przychodzacego dźwiękiem i ikoną. Wszystko było ok i po kilku dniach użytkowania ( telefon jest nowy) nagle nie pojawiały się powiadomienia A sms był widoczny tylko w wiadomościach jako nieprzeczytany. Zgodnie z propozycjami w innych postach przywrocilam dane fabryczne i było ok . Przez 5 dni . po 5 dniach sytuacja jest taka sama. Nagle zanikają te powiadomonienia.  Co mogę zrobić w takiej sytuacji?  Nie mam zamiaru raz w tygodniu przywracać ustawień fabrycznych bo to się mija z celem . Dodam że w ustawieniach wszystko jest ustawione ok . Inne powiadomienia przychodzą ok. Jakieś pomysły? 

6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Polaskc90, czy instalowałeś dodatkowe aplikacje ze sklepu przed wystąpieniem problemu? W większości przypadków tego typu problemy powodują aplikacje antywirusowe ale nie tylko.

0 Like
Polaskc90
Apprentice
Opcje

Mam zainstalowany Security master. Ale też od początku i nie było tego problemu . Dopiero po 5 dniach . 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Polaskc90, na początek odinstaluj aplikację, o której wspomniałeś i daj znać czy to pomogło. Pamiętaj, że telefony Samsung posiadają wbudowaną ochronę antywirusową. Możesz ją aktywować w ustawieniach telefonu w zakładce Pielęgnacja urządzenia.

Polaskc90
Apprentice
Opcje

Odinstalowalam i działa ☺️ super dziekuje za pomoc! Mam nadzieję że już będzie działało ok ☺️ pozdrawiam 😁

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Polaskc90, rewelacyjna wiadomość! Zachęcam do kolejnych odwiedzin forum Samsung Community :smiling-face-with-sunglasses:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Będzie działać poprawnie o ile nie zainstalujesz kolejnego, zbędnego antywirusa w systemie. 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like