Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Echo u rozmówcy

(Temat utworzony: 11-04-2021 05:20 PM)
4743 Wyświetlenia
Paubla
Journeyman
Opcje
Witajcie,
Od 3 dni użytkuje samsung s 21. Przez te kilka dni podczas rozmów, różni rozmówcy zwracali uwagę, że słyszą sami siebie jak echo. Co zrobić? 
0 Like
13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek sprawdź działanie telefonu z inną kartą SIM. Wykonaj również wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
czy masz założone etui? u mnie problem wynikał właśnie z tego
0 Like
Paubla
Journeyman
Opcje
Mam ale ma wycięcie na głośnik
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
moje równiez, zdejmij etui i zadzwoń do kogoś aby sprawdzić czy problem zniknął
0 Like
kylo
Navigator
Opcje
Miałem to samo przy s20 poprostu w czasie rozmowy przycisz dźwięk rozmowy zeby nie był na maxa
0 Like
Paubla
Journeyman
Opcje
Przed chwilą dzwoniłam jeszcze z etui i tym razem nie było problemu. Nie wiem od czego to zależy. Pytanie nr 2. Czy wam też się tak bardzo grzeje ten telefon? Dzwoniłam teraz kilka razy po ok 30sekund i teraz poczułam że telefon jest bardzo cieply
0 Like
kylo
Navigator
Opcje
Przy głośności na maxa w tych telefonach osoba postronna stojąca obok słyszy naszego rozmówcę zero prywatności:)
0 Like
Notecki
Explorer
Opcje
Miałem ten problem (note10+) i wiele osób w sieci Play. Po złożeniu reklamacji u operatora problem zniknął i do tej pory się nie pojawią nie zależnie od używanego etui.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałaś wykonać zabieg wipe cache partition, o którym wspomniałem w mojej poprzedniej wiadomości? Spróbuj i daj znać czy coś się zmieniło jeżeli chodzi o temperaturę telefonu. Pamiętaj, że w trakcie obciążających zadań temperatura urządzenia może wzrosnąć.