Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem

(Temat utworzony: 11-11-2021 12:54 PM)
636 Wyświetlenia
slawek99
Explorer
Opcje
Witam zakupiłem ostatnio s21 5g i pojawił się problem że jeśli z kimś rozmawiam przez to ta osoba się słyszy jak by echo lub odbijanie głosu co to może być za problem jeśli wycisze u siebie mikrofon problemu niema 
0 Like
10 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@slawek99. Witaj. Zobacz czy masz włączone VoLTE jeśli tak wyłącz i zobacz wtedy.
slawek99
Explorer
Opcje
Wyłączyłem i czasami słychać dalej a czasami nie
0 Like
slawek99
Explorer
Opcje
A można coś jeszcze sprawdzić jeśli wyłączę u siebie mikrofon nie ma tego problemu ale znów mnie nie słuchać
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Posluchaj, nie jest to problem telefonu tylko sieci komórkowej. Bardzo czesto sie pojawia echo podczas rozmowy i nic tak naprawdę z tym nie zrobisz.
slawek99
Explorer
Opcje
Najczęściej jak mam tel przy uchu to echo jest a jak trzymam od siebie to czasami jest czasami nie
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Miewam to samo, nawet jak rozmawiam przez sluchawkę to czasami pojawia sie echo i naprawde nie jest to wina sprzetu tylko sieci komórkowej.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jeronimo1  jest to możliwe.

@slawek99  Masz włączone połączenie prze WIFI?

burdzik
First Poster
Opcje

Szanowni, czy w tym temacie pojawiło się więcej informacji ? w moim s21 fe również pojawił się pogłos u dzwoniących ale nie jest to ciągłe tylko od czasu do czasu. Wykonałem wipe cache particion i dalej to samo. Nie mam ochoty robić pełnego resetu bo cały dzień z głowy. Dzięki za odpowiedź.

Samsung s21 fe 5g
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@burdzik Sprawdzałeś czy to problem z połączeniami czy po stronie mikrofonu? Możesz zrobić test poprzez Samsung Members > Wsparcie > Diagnostyka telefonu > Mikrofon. Spróbuj też sprawdzić na jakiejś innej aplikacji - rozmową przez Messenger, albo poprzez Whatsappa.

Możesz przy okazji przeczyścić dane aplikacji Telefon:

Ustawienia > Aplikacje > Telefon > Pamięć > Wyczyść Dane.

0 Like