Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego akurat wybrałeś/aś tego Samsunga ?

(Temat utworzony: 08-04-2025 05:43 PM)
59 Wyświetlenia
GuMisieK
Pioneer
Opcje
Cześć 
Chciałbym wiedzieć jaki model samsunga wybraliście i dlaczego? Jaki był powód, dla którego wybraliście ten a nie inny model ?

Ja wszedlem w posiadanie Samsunga Galaxy S24 Ultra bo bardzo podoba mi się jego wygląd i kształt oraz płaski ekran bez zakrzywień. Mogłem wybrać s25 ultra bo był tańszy, ale nie podoba mi się jego tył. Wygląda plastikowo i bardziej przypomina zabawkę dla dziecka a nie telefon premium. Właśnie wygląd telefonu od premiery bardzo mi się podobał i nawet jak oglądałem już na żywo s25 ultra, wybrałem s24 ultra i to był strzał w 10/10 bo telefon jest super pod każdym względem. 

image

Czekam na Twoja historie bo jestem ciekawy, co ciebie kierowało do wyboru konkretnego modelu. 

Pozdrawiam i miłego pisania. 
19 Odpowiedzi
Dawid1991
Explorer
Opcje
S24 najmniejsza wersja choć nie taka mała idealna jak dla mnie poprzednio s20Plus ciezko obslugiwalo mi sie jedną ręką s24 idealny i wsumie bardzo dobry sprzęt jeszcze mnie nie zawiódł polecam
JPXFRD
Student
Opcje
Osobiście mam S24 którego wybrałem że względu na w miarę kompaktowe rozmiary jak na te czasy , niesamowite aparaty i był po prostu ładny i schludny
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Ja wybrałem S22 Ultra. Dlaczego? Szukałem czegoś co będzie faktycznie ,,Ultra". Zagięte ekrany zawsze mi się podobały więc tutaj to była duża zaleta. Wygląd nadal się nie zestarzał. 10X Teleobiektyw nadal robi wrażenia. Długie wsparcie też zdecydowało o tym, że kupiłem ten model, wtedy nie był to standard. No i rysik: zawsze był dylemat Note z Rysikiem i większym (zazwyczaj) ekranem, czy S z lepszym aparatem, a w przypadku S22U wybór był prosty.
Pawelle45
Pioneer
Opcje
Ja wybrałem S23+, ponieważ na rok 2023 był to nowy model, a na Ultra mnie nie było stać na tamten moment. I chyba to był dobry wybór, ponieważ wytrzymuje mi do dziś srednio po 7-8 godzin Sot. Brakuje mi lepszych aparatów np. 5x telephoto, rysika, gdyż posiadam teraz Galaxy Book-a z dotykowym ekraniem i przydałby się czasami aby tym samym rysikiem obsługiwać ekrany…aaa S23+ nie obsługuje 😞
Pewnie z S23+ pokorzystam jeszcze z kilka miesięcy aż seria S25 stanieje i zastanowię się nad kupnem S25 Ultra. Korzystam naprzemiennie też między S23+ a S10, to czuje jednak te 4 generacji różnicy. S23+ to telefon który spisał się świetnie w Warunkach mrozu, czy też na pustyni gdzie jasny ekran się wyróżniał na tle S10 bardzo. Jest to telefon który będę doceniać bardzo za swój wygląd i możliwości jakie mi daje.
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam!
Ja wybrałem S24 ultra ze względu na to że ma 7 lat aktualizacji oraz świetny ptocesor. Dotegi ten rysik S-Pen I gesty. To super zaletą szczególnie podczas prezentowania. No i zapomnieć nie można o ikonicznym kształcie serii ultra.

Pozdrawiam!
GuMisieK
Pioneer
Opcje
Dokładnie właśnie wygląd jest sztosik.
GuMisieK
Pioneer
Opcje
Super rozumiem że jesteś fanem samsungów i to się docenia. No ja właśnie od niedawna jesteś w posiadaniu s24 ultra i rysik to fajna sprawa jak i w kwestii zabawy tak i do codziennych zadań.
Grz3siek
Navigator
Opcje
Ja wybrałam s24u spytasz dlaczego... Szczerze? Sam nie wiem czemu... Może dlatego że chciałem nie żałować złamania podjętej parę lat temu decyzji (nigdy Samsung- i to się dość długo udawało chociaż z przed pojawieniem się na rynku serii Galaxy używałem c110 i c260), praktycznie zawsze byłem team Xperia a teraz nie żałuję decyzji... No cóż gusta na przestrzeni lat czasem się zmieniają, a teraz Galaxy w kieszeni, Galaxy na ręku, i Galaxy w uszach...
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Jeśli kiedykolwiek miałbym jeszcze zmieniać smartfon to na S26 ultra. I to tylko dlatego że skończy się samsung Care w tym roku