Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dioda i inne.

(Temat utworzony: 05-11-2020 06:12 PM)
993 Wyświetlenia
KZQ
Helping Hand
Opcje
Czy kiedykolwiek stanie się przełom, i Samsung wykorzysta obramówkę przedniego aparatu jako diodę powiadomień? No taka prosta rzecz (dioda), a jak życie umila. 
0 Like
4 Odpowiedzi
Weronika539
Journeyman
Opcje
Diode (obramówkę przedniego aparatu) mają huaweii ponieważ miałam kiedyś ten telefon
0 Like
pomieszany
Navigator
Opcje
ja bym się nie łudził że samsung przyłoży się do powiadomień. temat nie ruszył w poprzednich
modelach, to i teraz się nic nie zmieni. beta niczego tu nie poprawia. chyba tylko doszło przypomnienie o powiadomieniu (choć tu mogę się mylić, bo od miesięcy nie używałem samsungowych powiadomień i nie pamiętam czy na pewno tego nie było). żeby obramówka kamery była, to trzeba dociągnąć skądś edgelighting+, które dodaje tylko 4 nowe style. przecież to mogłoby być po prostu w aktualizacji aplikacji uwzględnione.
osobiście używam aodnotify. koszt piwa, a działa idealnie. jest też dużo opcji personalizacji. szkoda że samsungowi się nie chce czegoś takiego zrobić.
podobnie jest z czymś tak banalnym jak blokowanie aplikacji odciskiem palca, czy kodem. ten bezpieczny folder to jedna rzecz. ale samo blokowanie dostępu do konkretnych aplikacji też być powinno. i znowu trzeba ściągać zewnętrzną aplikację, która uzupełnia braki systemowe. za to takie głupoty jak facebook są w systemie
Fixfan
Pathfinder
Opcje
w S8 diodę miałem w 20+ no cóż co jedynie może by mogli zrobić tą ramkę aparatu. Ale tak patrząc na najnowsze flagowce , diody powiadomień chyba nie są popularne , a szkoda
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
tez mi się marzy w Samsungu dioda powiadomień, ekran ciemny trzeba wybudzać telefon , można by ewentualnie taka diodę zainstalować na pasku bocznym po zamknięciu etui
na osłodę można włączyć lampę
lub wibracje

Screenshot_20201108-081635_Accessibility.jpg

Screenshot_20201108-082430_Settings.jpg

0 Like