Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik linii papilarnych - s21

(Temat utworzony: 16-04-2021 03:12 PM)
3321 Wyświetlenia
_wika_
Journeyman
Opcje

Mam problem, założyłam dzisiaj szkło  hartowane i przestał działać czytnik linii papilarnych. Przedtem miałam folie która była już naklejona na telefon. Co robić? Zmienić szkło na cieńsze czy to problem telefonu

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_wika_, żadna ochrona wyświetlacza nie jest w stanie zapewnić 100% zabezpieczenia przed uszkodzeniem w momencie upadku. Przerobiłem już wiele różnych szkieł i wszystko zależy od szczęścia. Najlepiej sprawdzały się szkła klejone UV, ale i tak zawsze występowały mniejsze lub większe problemy. Żadne szkło nie dorówna folii jeżeli chodzi o sprawność i szybkość działania czytnika.

slawol
Apprentice
Opcje
Jest bardzo dobre . Właśnie mam na swoim s20+ , na poprzednim telefonie też miałem.
0 Like
julek27
Explorer
Opcje
Mam szkło mocolo.
S20 FE 5G czytnik działa zadowalająco
S21 nie działa. info żebym przykrył cały czujnik.
0 Like
Skywalker2021
First Poster
Opcje
Mam założona w salonie folie. Czytnik nie działa. Po ponownym zapytaniu, sprzedawca polecił zrobić kilka kopii odcisków, że u niego na S20 to się sprawdza. U mnie nie zadziałało, w końcu to wyłączyłem
0 Like
marekce72
Explorer
Opcje
Ja dzis nakleilem na ekran s21 plus szklo 3mk neoglass i czytnik kompletnie przestal dzialac...
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @marekce72 

A jest możliwość dodania ponowienie odcisku palca? 

0 Like
marekce72
Explorer
Opcje
Otóż to, ze nie. Zdjalem folie i nakleilem i na zarejestrowanych odciskach dzialal bardzo kiepsko. Bardzo. Wiec wykasowałem odciski i chcialem dosac nowe, bez szans. Ciagle tylko ten komunikat, a kombinowałem juz na wszystkie sposoby i sily nacisku.

Screenshot_20210416-120908.jpg

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marekce72 Tak jest właśnie gdy naklejamy szkło, a chcemy korzystać z czytnika linii papilarnych, nic z tym nie zrobisz. 

marekce72
Explorer
Opcje
Moge odesłać i to oczywiście uczynię. Wybiorę jednak folię. Jest cos do s21plus dobrego?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marekce72 Foli powinna współpracować z czytnikiem linii papilarnych. 

0 Like