11-05-2020 06:33 PM — edytowano 11-05-2020 11:05 PM
Czujnik oświetlenia w trakcie czytania stron wyłącza się.Zauważyłem że jak mam smartphone od siebie więcej niż 25
centymetrów gaśnie, jak bliżej to jest ok.Smart stay włączone .Wyświetlacz ustawiony na 15 sekund.
Czy może u was jest podobnie ?
11-05-2020 08:22 PM
@Kris2021 pytasz z ciekawości czy Ci to przeszkadza?
Ja jakoś nigdy nie mogłem się "dogadać" ze smart stay (kilka samsungów) i mam to wyłączone. Znalazłem aplikację (KinScreen), która spełnia moje oczekiwania, tzn. nie wygasza ekranu, jeśli telefon jest podniesiony i nie leży płasko (kąty są do ustawienia). Ma to swój minus, trzeba jedynie pamiętać, żeby kłaść wygaszony na stojąca ładowarkę indukcyjną. Poza tym to sobie ją chwalę.
11-05-2020 08:31 PM
@kubanaro napisał(a):
@Kris2021 pytasz z ciekawości czy Ci to przeszkadza?
Ja jakoś nigdy nie mogłem się "dogadać" ze smart stay (kilka samsungów) i mam to wyłączone. Znalazłem aplikację (KinScreen), która spełnia moje oczekiwania, tzn. nie wygasza ekranu, jeśli telefon jest podniesiony i nie leży płasko (kąty są do ustawienia). Ma to swój minus, trzeba jedynie pamiętać, żeby kłaść wygaszony na stojąca ładowarkę indukcyjną. Poza tym to sobie ją chwalę.
Trochę przeszkadza ale ustawiłem na 1 minute wyświetlacz i można przeboleć ale Samsung powinien to poprawić.
W Sony Xperi 1 nie ma tego problemu zupełnie.
11-05-2020 09:26 PM
@Kris2021 wyłącza, nie wyłancza.
Aż oczy bolą! 😞 Dodaj też kilka przecinków i popraw inne błędy.
11-05-2020 11:10 PM
Dziękuję za uwagi, ale piszę przez telefon i robię błędy tak to jest. Ale staram się poprawiać.