Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak mozliwosci zrobienia hard resetu

(Temat utworzony: 10-01-2021 01:17 PM)
49854 Wyświetlenia
alexa12
Pioneer
Opcje

Cześć, proszę o pomoc, nie znalazłam takiego tematu, więc piszę tutaj. Mam problem z telefonem s20. Chcialam wykonać twardy reset naciskając przycisk głośności w górę i klawisz zasilania, ale telefon nie reaguje na polecenie, tylko włącza się i wyskakuje mi wtedy takie coś jak na zdjęciu. Zdarzało mi się  już kiedyś robić reset i nie było problemu.

Screenshot_20210110-101441_One UI Home.jpg

0 Like
Przejdź do rozwiązania
sliwa
First Poster
Opcje
Nie nie może zrobić bardzo reset w recovery datę cały czas pokazuje error
0 Like
sliwa
First Poster
Opcje
Telefon utknął na ekranie startowym wychodzę w wip datę w recovery ładuje reset ale cały czas error
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli nie możesz przywrócić ustawień fabrycznych to pozostaje wizyta w punkcie serwisowym. Poniżej znajdziesz listę punktów serwisowych:

[Poradnik] Jak wykonać hard reset?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Marta63
First Poster
Opcje

Rowniez nie mogę wykonać hard resetu. Próbowałam już chyba wszystkich podanych tu kombinacji. Model galaxy A 71. Proszę o pomoc. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Marta63
First Poster
Opcje

Próbowałam zgodnie ze wskazówkami zresetować przy podlaczonym kabelku usb do komputera. Dalej nic. Nie mogę przejść do  menu tylko system się stale normalnie włącza. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj zmienić port USB w komputerze. Skorzystaj również z alternatywnych metod podłączenia.

adi20
First Poster
Opcje
Jak Zrobić Reset telefonu Samsung Galaxy A 53
0 Like
Tymon76
Apprentice
Opcje
👏Dziekuje bardzo za podpowiedź vdsl2 pół dnia się z tym męcze🙏
0 Like