Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wyłączenia trybu awaryjnego

(Temat utworzony: 30-05-2021 07:49 PM)
8595 Wyświetlenia
Lookietko
First Poster
Opcje

Witam. Po ostatnim upadku telefonu, podczas biegu wyślizgnął się z kieszeni i przeleciał trzy szerokości pasa jezdni, poza pobitym ekranem i częściowo wklęsłym przysiciskiem od sterowania głośnością, telefon włączył się w tryb bezpieczny którego nie mogę wyłączyć. Wszelkie próby wciśnięcia powiadomienia o trybie bezpiecznym i potwierdzenie wyłączenia kończą się tym że telefon włącza się znów w trybie bezpiecznym. Przez ustawienia również nic nie daje. Warto dodać że część przycisku odpowiadająca za zmniejszanie głośności nie działa przez co nie mogę wejść w tryb programisty podczas resetowania telefonu. Czy czas już pożegnać się z telefonem czy coś można jeszcze zdziałać bez rozbierania telefonu. Wyświetlacz robi pełną kalibrację ekranu i jeszcze by mi posłużył przez dłuższy czas. 

Z góry dziękuję za odpowiedzii Pozdrawiam. 

0 Like
9 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Warto udać się do serwisu, w celu diagnostyki i może będzie jeszcze coś z niego. 

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Lookietko
First Poster
Opcje

Sprawdzałem Właśnie serwis i doczytałem tam, że żeby podjęli się jakiejkolwiek naprawy, wszystko inne musi być sprawne czyli obudowa przednia tylna jak i również aparatów. Łączna wartość naprawy w serwisie przewyższa cenę nowego telefonu więc chyba jedynie zostanie jako router do wi-fi 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To pozostaje zakup nowego telefonu. 

0 Like
AnyDexter
Explorer
Opcje
Cześć! Po zaktualizowaniu telefonu nie znalazłem takiego trybu jak "Tryb Awaryjny". Dlaczego Samsung to usunął? Co się takiego stało? Serdecznie pozdrawiam
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tryb awaryjny/ bezpieczny nie został usunięty. Gdy znajdujemy się w poniższym menu, to przytrzymujemy przycisk wyłączenia urządzenia i pojawi się opcją włączenia trybu awaryjnego. Screenshot_20230715_132241_One UI Home.jpgScreenshot_20230715_132237_One UI Home.jpg
Dark_Familiarity88
First Poster
Opcje

A więc sytuacja ma się następująco, uruchomiłem ponownie smartfona,bo aplikacja bankowa nie chciała mi działać. po ponownym włączeniu smartfona uruchomił się w trybie awaryjnym, i od tego momentu nie mogę tego trybu wyłączyć. Robiłem wszystko co znalazłem w internecie i nic nie pomagało. W końcu przywróciłem go do ustawień fabrycznych, ale uruchomił się znowu w trybie awaryjnym. Zauważyłem również, że przycisk zmniejszania głośności się zblokował i wygląda to tak jakbym go miał cały czas włączony. Przycisk nie jest w żaden sposób zapadnięty, fizycznie zablokowany itp.,ale na ekranie jest cały czas informacja jakbym go miał wciśniętego. Co robić ?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
AnyDexter
Explorer
Opcje
Dziękuję za powiedzienie o tym, ale szkoda że nie jest to takie same jak wcześniej
0 Like