30-05-2021 07:49 PM
Witam. Po ostatnim upadku telefonu, podczas biegu wyślizgnął się z kieszeni i przeleciał trzy szerokości pasa jezdni, poza pobitym ekranem i częściowo wklęsłym przysiciskiem od sterowania głośnością, telefon włączył się w tryb bezpieczny którego nie mogę wyłączyć. Wszelkie próby wciśnięcia powiadomienia o trybie bezpiecznym i potwierdzenie wyłączenia kończą się tym że telefon włącza się znów w trybie bezpiecznym. Przez ustawienia również nic nie daje. Warto dodać że część przycisku odpowiadająca za zmniejszanie głośności nie działa przez co nie mogę wejść w tryb programisty podczas resetowania telefonu. Czy czas już pożegnać się z telefonem czy coś można jeszcze zdziałać bez rozbierania telefonu. Wyświetlacz robi pełną kalibrację ekranu i jeszcze by mi posłużył przez dłuższy czas.
Z góry dziękuję za odpowiedzii Pozdrawiam.
30-05-2021 07:55 PM
Warto udać się do serwisu, w celu diagnostyki i może będzie jeszcze coś z niego.
Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
30-05-2021 08:01 PM
@Lookietko Prawdopodobnie pozostaje serwis.
30-05-2021 08:07 PM
Sprawdzałem Właśnie serwis i doczytałem tam, że żeby podjęli się jakiejkolwiek naprawy, wszystko inne musi być sprawne czyli obudowa przednia tylna jak i również aparatów. Łączna wartość naprawy w serwisie przewyższa cenę nowego telefonu więc chyba jedynie zostanie jako router do wi-fi
30-05-2021 08:09 PM
To pozostaje zakup nowego telefonu.
15-07-2023 01:10 PM
15-07-2023 01:24 PM — edytowano 15-07-2023 01:25 PM
16-07-2023 04:26 PM
A więc sytuacja ma się następująco, uruchomiłem ponownie smartfona,bo aplikacja bankowa nie chciała mi działać. po ponownym włączeniu smartfona uruchomił się w trybie awaryjnym, i od tego momentu nie mogę tego trybu wyłączyć. Robiłem wszystko co znalazłem w internecie i nic nie pomagało. W końcu przywróciłem go do ustawień fabrycznych, ale uruchomił się znowu w trybie awaryjnym. Zauważyłem również, że przycisk zmniejszania głośności się zblokował i wygląda to tak jakbym go miał cały czas włączony. Przycisk nie jest w żaden sposób zapadnięty, fizycznie zablokowany itp.,ale na ekranie jest cały czas informacja jakbym go miał wciśniętego. Co robić ?
16-07-2023 05:10 PM
@Dark_Familiarity88, Najlepiej będzie zacząć od naprawy przycisku w serwisie.
Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
17-07-2023 12:37 AM