Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czytnik linii papilarnych

(Temat utworzony: 03-11-2021 08:29 PM)
798 Wyświetlenia
Error
First Poster
Opcje

Witam. Czy wam też przestał działać czytnik linii papilarnych po ostatnich aktualizacjach?. Wcześniej nie mogłem dodać odcisku palca, a teraz mogę dodać ale telefonu nie odblokuje(s10+).

31 Odpowiedzi
Artur_Pcz
Explorer
Opcje
U mnie na s21 ultra jest ok
0 Like
MacWier
Apprentice
Opcje
Galaxy Note 10+ jest OK
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Error   Witam 

U mnie wszystko działa poprawnie.  Czy próbowałeś ponownie uruchomić telefon  i skonfigurować skaner?

LysyM80
Navigator
Opcje
Po co ludzie piszecie o innych telefonach ?
Przecież to jest dział i s10 i takie było pytanie.
Chwalicie się że macie note 10+ czy s21 ultra ???
Nie rozumiem w jakim celu.
Specjalnie na forum są działy tematyczne dla różnych smartfonów, a sporo ludzi wprowadza tylko chaos i zamęt chwaleniem się jak to u niego na innym modelu działa wszystko.
0 Like
Members_IQQQGa8
First Poster
Opcje

Ja właśnie też zauważyłem że przestał działać czytnik, mam też dobrego wysłużonego S10e nie dlatego że mnie nie stać na S21 ultra jak piszą niektóre snoby ale dlatego że nie miałem do tej pory potrzeby wymieniać na inny. A problem nie wiem niestety od kiedy występuje bo dawno z czytnika nie korzystałem, teraz chciałem i się okazało że przestał działać. Może to metoda Samsung na zmuszenie wymiany telefonu, taką metodę dotyczącą sprzętu komputerowego od dawna stosuje firma Microsoft. Także nie cieszcie się snoby bo nie długo przyjdzie czas na wasze wypasy.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_IQQQGa8  Witam 

Jak w każdym sprzęcie może wystąpić jakaś awaria elementu. Może być to nawet w nowym kilkudniowym telefonie.  W takim przypadku pozostaje skorzystać z gwarancji jeżeli jeszcze jest lub naprawa odpłatna.

marcel240
Navigator
Opcje
Dzień dobry. Nagle przestał działać czytnik linii papilarnych. Usuwałem stare odciski i nie mogę dodać nowych. Robiłem test poprzez #*0#* i wszędzie jest pass a pomimo to nie działa. Restart telefonu nie pomógł. Proszę o pomoc jak to naprawić. Folię fabryczną już ściągnąłem ale nic to nie dało. Czy wipe data coś pomoże? Proszę o podanie procedury i czy nie skasują sie żadne dane w telefonie? 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy na wyświetlaczu znajduje się dodatkowa ochrona w postaci folii lub szkła?

marcel240
Navigator
Opcje
Tak jak pisałem, ściągnąłem fabryczną folie ale nic to nie dało. Nie ma obecnie nic.
0 Like