03-11-2020 08:28 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witajcie,
ustawiłem sobie w Bixby Routines aby kiedy po połączeniu Bluetooth z moim autem wyłączał AOD, NIE BLOKOWAŁ TELEFONU oraz włączał LOKALIZACJĘ. Niestety opcja nie blokuj telefonu nie działa, ponieważ chcąc użyt telefonu mimo połączenia z AA i moim Autem to muszę użyć kodu blokady. Lokalizacji też nie włącza... A zależy mi na tym aby po podłączeniu z AA włączał lokalizację.
Dodatkowo testując NIE BLOKUJ TEL po tym jak połącze sie z domowym wifi to te to nie działa i za kazdym razem musze telefon odblokowywać normalnie...
Macie jakieś pomysły rady ?
03-11-2020 09:10 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
04-11-2020 07:45 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
NO nie mam jak tutaj zdjec wrzucic, takze nie mam jak opisac , ale raczej nie wyklauczaja sie .
06-11-2020 04:44 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@mgs24 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Bixby Routine i daj znać czy coś to dało, a jak dalej będzie to samo i będziesz mieć możliwość do podrzuć zdjęcia. Być może faktycznie jedna zasada blokuje drugą.
18-11-2020 02:00 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie jest tak, że jak podepnę S20+ w samochodzie to automatycznie odpala Bluetooth (to ustawiłem w opcjach Android Auto) a w Bixby Routines ustawiłem aby po wyczajeniu połączeniu Bluetooth z urządzeniem i tu zapodałem swój samochód Bixby Routines odpalał GPS i internet. I wszystko działa jak należy a jak wysiadam z samochodu to GPS i internet jest rozłączany i pozostaje aktywny tylko Bluetooth. I nie bardzo mam pomysła aby ten Bluetooth też się dezaktywował.