Witam,
Mam pytanie, jako że nie korzystam i raczej nie będę korzystał ani że słuchawek bluetooth ani że słuchawek USB c, zauważyłem że w... Wyświetl post
Cześć. Szeroki kąt, a Instagram - taka zagadka nurtuje mnie od kilku dni. Nie jestem instagramerem, ani hobbystą aparatu, więc jest problem taki,... Wyświetl post
Witam. Czy jest jakaś wersja gcam działająca na s20 z exynosem lub jakiś inny sposób na dłuższy czas naświetlania ? Domyślnie w trybie pro można... Wyświetl post
Witajcie,
ustawiłem sobie w Bixby Routines aby kiedy po połączeniu Bluetooth z moim autem wyłączał AOD, NIE BLOKOWAŁ TELEFONU oraz włączał... Wyświetl post
Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi bo ja juz nic nie rozumiem. Zakładając konto na samsung members podawałam inny adres mailowy,jakis czas... Wyświetl post
Mam pytanie jak zrobić aby nieodebrane polączenia miały czerwono sluchawke bo niestety wszystko mam na niebieski i czasami ciężko odróżnić czy to... Wyświetl post
Cześć,
Też macie problemy z wysyłaniem wiadomości na messengerze i instagramie w waszych s20+ 5G? Często muszę przełączyć się z WiFi na... Wyświetl post
Cześć wszystkim. Macie jakiś sprawdzony sposób na aparat z tyłu zeby go czymś zabezpieczyć, coś sprawdzonego co zdaje egzamin np folia, szklo, czy... Wyświetl post
Czy wam tez ta kalwiatura zyje wlasnym zyciem? Nie zamienia slow chodz wlaczone, podkresla slowa ktotkie slowa, nie poprawia pisownii. Reset tej... Wyświetl post
Witam, czy orientuje się ktoś, czy Google VR od Samsunga będą kompatybilne z Samsungiem S20+ ? (Chodzi mi też o to, czy telefon się zmieści do... Wyświetl post
Jak w temacie, problem na glosniku kiedy rozmwiam przez telefon. Rozmowcy mowia ze bardzo zle mnie slychac, robilem test mikrofonow przez wpisanke... Wyświetl post