Dlaczego przy ładowaniu zwykłą ładowarką od producenta i od 25% muszę czekać 3 godziny do 100%? Telefon mam od półtora roku i nigdy tak nie miałem,... Wyświetl post
Moj telefon po ostatniej aktualizacji non stop wylacza się nagle ze 128 gb pamięci wewnętrznej pokazuje mi 8... znikły mi wszytskie zdjęcia... Wyświetl post
Mam pytanie dotyczące trybu skupienia. Nie wiem jak ustawić, żeby oba moje profile whatsapp (dual SIM) były niedostępne podczas jego działania.... Wyświetl post
Cześć,
Miał ktoś może taki problem iż S10e nagle się wyłączał / nagle rozładowywał ? U mnie zdarza się to w okolicy 15-20% baterii. Patrzę na... Wyświetl post
Witam serdecznie!
Jak tytuł postu wskazuje, mam nie mały problem z przednim aparatem w Galaxy S10+!
Telefon posiadam już półtora roku i... Wyświetl post
Witam
Mój Galaxy S10 przestał robić zdjęcia w serii
Po wciśnięciu migawki zawsze robiła się seria zdjęć a teraz włącza się nagrywanie filmu... Wyświetl post
Witam.
Czy używacie wyżej wymienionej funkcji?
Jeśli tak to podzielcie się swoimi procedurami. Może ktoś jeszcze nie wie, że chce to mieć... Wyświetl post
hejka..chciałbym się tutaj od was dowiedzieć o pewnej funkcji ktora miała być dodana ..u sb jej nie widze ..chyba ze gdzies jest ale ja nie mogę... Wyświetl post
Witam. Mam problem z ustawieniem aparatu w podanym modelu. Aparat wydaje się przycinać podczas gorszego oświetlenia, zaś na wideo czy trybie... Wyświetl post
Przez przypadek zakupiłem rzutnik z hdmi aut a nie in posiada on miracast czy jest możliwość żeby uruchomić dex w tym układzie (np podłączam... Wyświetl post
Witam. Mam problem z podłączeniem smartphone'a do monitora. Chciałem go połączyć żeby oglądać youtube'a na dużym ekranie. Monitor jest dość... Wyświetl post
Witam wszystkich mam pytanie odnośnie czytnika palca w s10e bo tak juz mnie drażni, że nie wiem czy ja mam jakiś ten telefon felerny czy wszyscy... Wyświetl post