Witam.
Czy używacie wyżej wymienionej funkcji?
Jeśli tak to podzielcie się swoimi procedurami. Może ktoś jeszcze nie wie, że chce to mieć... Wyświetl post
hejka..chciałbym się tutaj od was dowiedzieć o pewnej funkcji ktora miała być dodana ..u sb jej nie widze ..chyba ze gdzies jest ale ja nie mogę... Wyświetl post
Witam. Mam problem z ustawieniem aparatu w podanym modelu. Aparat wydaje się przycinać podczas gorszego oświetlenia, zaś na wideo czy trybie... Wyświetl post
Przez przypadek zakupiłem rzutnik z hdmi aut a nie in posiada on miracast czy jest możliwość żeby uruchomić dex w tym układzie (np podłączam... Wyświetl post
Witam. Mam problem z podłączeniem smartphone'a do monitora. Chciałem go połączyć żeby oglądać youtube'a na dużym ekranie. Monitor jest dość... Wyświetl post
Witam wszystkich mam pytanie odnośnie czytnika palca w s10e bo tak juz mnie drażni, że nie wiem czy ja mam jakiś ten telefon felerny czy wszyscy... Wyświetl post
Witam,
od tygodnia telefon Galaxy s10, mimo ustawionego innego wzoru wibracji dla połączeń przychodzacych, wibruje wzorem basic. Ponowne... Wyświetl post
Witam jestem bardzo zawiedziony.
Aparat przestał łapać ostrość przy robieniu zdjęcia głównym obiektywem.
Jak się nim potrzasnie to ostrość... Wyświetl post
cześć, mam taki problem (nie od dziś) - ale czas z nim powalczyćw starszych samsungach ikona powiadomień ilości wiadomości (cyferka - odpowiadająca... Wyświetl post
Witam
W zależności czy wejdę w statystyki baterii czy w menu cyfrowy dobrostan pojawia się inny czas SOT - 1h 16 min lub 1h 09 min. Czasami... Wyświetl post
Dzień dobry,
Posiadam najnowsze aktualizacje dla s10e i od paru dni przy odblokowanym ekranie jak poruszam telefonem w różnych płaszczyznach to... Wyświetl post
Witam, podłączając telefon kablem usb do urządzenia midi , nic się nie dzieje , tak jakby nie łączyło. Używałem już takiego połączenia kilka razy ,... Wyświetl post
Witam też u was się robi zielony ekran przy trybie nocnym przy niewielkim poziomie jasnosci( od paru so max ok 15%), na szarym tle? Serwis... Wyświetl post