Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria wifi i bluetooth

(Temat utworzony: 20-10-2021 05:05 PM)
2047 Wyświetlenia
robinson022
Explorer
Opcje
Odkupiłem z drugiej ręki telefon samsung s10 lite niestety nie działa bluetooth i wifi. Nie wiem co jest powodem reset sieci nic nie dał. Samsung Polska nie chce się podjąć naprawy mimo że telefon jest na gwarancji ponieważ nie mam do niego papierów choć sprawdzenie po imeiu uznaje gwarancję ale na terenie rumunii.
0 Like
18 Odpowiedzi
robinson022
Explorer
Opcje
Gdy bym kupił telefon z polskiej dystrybucji to by nie było problemu a tak żądają papierów koszmar a niby tak dbają o klienta. Nawet warunkowe dopuszczenie do naprawy gwarancyjnej nie przeszło mimo że urządzenie jest na gwarancji!
0 Like
robinson022
Explorer
Opcje
Skandal
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
robinson022
Explorer
Opcje
Tak był reset i nowy system i nic
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najprawdopodobniej kupiłeś uszkodzony telefon. W przypadku zakupu telefonów z drugiej ręki musimy się upewnić, że telefon posiada pełną dokumentację, która pozwoli na skorzystanie z reklamacji bądź z rękojmi. W Twoim wypadku pozostaje kontakt ze sprzedającym. Warunki gwarancji znajdziesz w poniższym wątku.

Naprawa telefonu z UE lub bez dowodu zakupu – czy jest możliwa?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/naprawa-telefonu-z-ue-lub-bez-dowodu-za...

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Wyślij do serwisu Samsunga w Rumunii o ile tam już mają takie bajery😀😀🙂
robinson022
Explorer
Opcje
Sprzedający nie ma papierów kupił go w niemczech od innej osoby. Dla mnie gwarancja po imeiu to gwarancja jeśli urządzenie ma takową nie są potrzebne papiery! Dla mnie to proste
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Czy znalazłeś taki zapis w warunkach gwarancji? Jeśli tak, to wymagaj naprawy i nie akceptuj odmowy serwisu.
robinson022
Explorer
Opcje
Samsung Polska i serwis odmówiły bez papierów
0 Like