Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualzja chce ja cofnąć

(Temat utworzony: 02-12-2021 03:28 PM)
692 Wyświetlenia
Naataliaa
Pioneer
Opcje
Chce cofnac na 11 aktualizację nie chce 12 . Pomoże ktoś s21 
0 Like
32 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Naataliaa  Dzień Dobry

Po zainstalowaniu aktualizacji  nie jest możliwe jej do poprzedniej wersji.

Naataliaa
Pioneer
Opcje
Kurcze . Bo mam aplikacje na cukier Guardin . I teraz piszę że Guardin nie działa na 12
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Naataliaa  Rozumiem. Jest to nowy system operacyjny i rzeczywiście nie wszystkie aplikacje mogą bezproblemowo działać. To kwestia optymalizacji aplikacji, pozostaje czekać na aktualizacje, a na ten moment można skontaktować się z deweloperem i zgłosić problem.

Emil92
Voyager
Opcje
Da się wrócić, ale jest to droga nieoficjalna i traci się gwarancje chociaż w praktyce nikt tego nie egzekwuje. Wystarczy poszukać w internecie, tam są instrukcje, linki etc. Tutaj nie mogę Ci napisać co i jak. Proces nie jest trudny i dość krótki.
0 Like
Naataliaa
Pioneer
Opcje
Nie spoko już jakoś dam rade poczekam aż Guardin da aktualizacje
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zawsze po tak duzej aktualizacji powinno robić się pełny reset telefonu. Tak jak wspomniał @PrzemekM jest to nowy system i zawsze mogą być różne błędy, dlatego wysyłane są poprawki. Co do cofania do starszej wersji nie polecam bo jest ingerencja w system i jeśli telefon trafi na serwis tracisz gwarancję a na dodatek możesz go tylko ubić i z fajnego telefonu zostanie Ci zabawka.
Naataliaa
Pioneer
Opcje
No dobrze :winking-face:
ligaro
Pathfinder
Opcje
Chciałbym nieudolnie dodać że kąsam temat z hard reset ,ale przeraża mnie myśl że wszystko od początku właściwie trzeba ustawiać 😞 Jak na moje 40 parę wiosen, pół dnia wycięte z życiorysu 🤯 ,a jeszcze te wszystkie hasła sobie przypomnieć, o rrrety.
Cały czas mam nadzieje że żaden bug nie wyskoczy. Póki co jest ok.
0 Like
Naataliaa
Pioneer
Opcje
Nigdy tak nie miałam . Ale po wczorajszej aktualizacji dotyk mi przestaje działać .. muszę wył i wl tel .
0 Like