Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S21 FE | S21 | S21+ | S21 Ultra

(Temat utworzony: 15-01-2021 11:16 AM)
97605 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S21.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G oraz Galaxy S21 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy S21 FE (SM-G990B):

Galaxy S21 FE (SM-G990B2):

Galaxy S21 5G (SM-G991B):

Galaxy S21+ 5G (SM-G996B):

Galaxy S21 Ultra (SM-G998B):

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 488 Odpowiedzi
MikeZetPL
First Poster
Opcje

Czy komuś po styczniowej '25 aktualizacji też wyłączyło pierwszy slot karty SIM? 

Dzisiaj zrobiłem update na moim S21 SM-G991B/DS i po restarcie nie wykrywa karty w 1 slocie. Update: G990BXXSBGYA2 

Karta po przełożeniu do slotu nr.2 działa OK, a karta która  była w slocie 2 przełożona do tego pierwszego też nie jest widoczna. 

Na razie próbowałem pełnego restartu włącznie z wejściem w tryb awaryjny, oraz reset ustawień sieci. Wyłączyłem też telefon na ~20 min  co też nie pomogło. 

----------------------------------------------------

Update: tak od niechcenia właśnie kolejny raz wyjąłem i włożyłem ponownie tackę na włączonym telefonie i telefon w końcu wykrył obie karty. 

0 Like
ONEUI7BETAS21FE
Explorer
Opcje
Dzień dobry czy w tym tygodniu będzie aktualizacja do one ui 7 na Galaxy S21 FE 
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam narazie nie mamy jeszcze harmomogramu. Trzeba cierpliwie czekać.
ONEUI7BETAS21FE
Explorer
Opcje
Dziękuję za informację
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dobrze, że udało się rozwiązać problem. Widocznie nie było styku w pierwszym slocie.

0 Like
danielb_88
Voyager
Opcje
Nie ma szans.
Jeszcze s24 ultra nie dostał
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Nie będzie, zamów sobie nowy model serii s25, to będziesz mógł skorzystać z ui 7
Franns
Explorer
Opcje
Chyba ze ktoś pobrał betę,kupiłem na początku grudnia s24u i pierwsze co pobrałem i śmiga
0 Like
danielb_88
Voyager
Opcje
Tu jednak chodziło chyba o wersję ostateczną 😊
0 Like
danielb_88
Voyager
Opcje
Świetna rada 🤣
0 Like