Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aktualizacja android 11

(Temat utworzony: 06-02-2021 09:49 AM)
2462 Wyświetlenia
Maro80
Pioneer
Opcje
Witam,
Po aktualizacji na Android 11 nie działa podświetlenie krawędziowe w powiadomieniach, znalazłem dostęp do tych ustawień ale mimo to przy przychodzących wiadomościach itp nic się nie dzieje. Dotyczy Samsung Galaxy S10 plus
0 Like
24 Odpowiedzi
moczymorda23
Journeyman
Opcje
Ustawienia -> Powiadomienia -> Ustaw. skrót wysk. okien -> Styl Podświetlenia Krawędzi
Dawid-d32
Apprentice
Opcje
hi po aktualizacji do ui 3 znikła opcja zmiany ikon w ustawieniach programisty czy idzie inaczej zmienić ikony ?
0 Like
RolMate
First Poster
Opcje
u mnie na note10 powiadomienie krawędziowe włącza się na 0,5s na wygaszonym ekranie (zamiast kilka sekund jak podczas wybudzonego ekranu). zauważyłem natomiast że jak uruchomię latarkę i wyłączę ekran, to powiadomienia krawędziowe działają jak powinny.
0 Like
ragba
First Poster
Opcje
Witam. Mam problem po aktualizacji androida na Galaxy s10 Pierwszy problem to bateria bo znika w ekspresowym tepie a drugi znacznie gorszy to problem z działaniem filmików z przeglądarki, niby leci dźwięk ale mam tylko czarne tło, tak samo mam gdy ktoś przesyła link z youtube czy innych przeglądarek.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

0 Like