Witam. Nie jestem do końca pewny czy to z A 11 czy po ktorejs z kolei aktualizacji A10 sie popsuło. Mianowicie chodzi mi o to że klikając przycisk... Wyświetl post
Tak jak w temacie mam powerbank Baseus QPow 10000mAh i po upadku przestał on ładować wbudowanym kablem USB - C
Wiecie czym może być to... Wyświetl post
Czy też po aktualizacji galerii nie macie przycisku do obracania filmów video? I wgl przewijanie tez jest inne?. Szczerze nie podoba mi się to... Wyświetl post
Zauważyłem brak ostrości zdjęcia po przybliżeniu większym niż x2 nie wiem czym to jest spowodowane wcześniej działało normalnie
Galaxy S10
... Wyświetl post
Witam, mam mały problem z moją obudową Clear view cover dla S10+. Po około roku użytkowania podczas zamykania obudowy przestała wyświetlać... Wyświetl post
Witam, mam taki mały irytujący problem związany z wiadomościami w galaxys10e chodzi o to, że jak klikne w wiadomosci i tam w opcjach(3kroki) jest... Wyświetl post
Witam, moj telefon ostatnio strasznie się grzeje w sumie bez żadnego powodu dla przykładu właczylem ostatnio aktualizacje w galaxy store i sklepie... Wyświetl post
Witam, od pewnego czasu mam problem ze ściszaniem/zgłaszaniem w moim s10e, mianowicie przyciski reagują poprawnie w SUB-KEY ale działa jedynie... Wyświetl post
Cześć po aktualizacji do A11 i UI3. 1 nie mogę w żaden sposób przenieść suwaka głośności z lewej na prawą stronę.
Na piszcie czy jest taka... Wyświetl post
Dzień dobry. Po Aktualizacji do 11, telefon więcej stracił niż zyskał, grzeje się, wyraźnie spadała ilość FPS w grach- czasami to jest pokaz... Wyświetl post
Zachęcam wszystkich do dzielenia się zdjęciami wykonanymi telefonami Galaxy S20, Galaxy S20+ oraz Galaxy S20 Ultra. Najnowsze urządzenia... Wyświetl post
Witam. Po ostatniej aktualizacji podczas ładowania czy po kablu czy bezprzewodowego nie wyświetla mi się informacja o tym że telefon jest ładowany... Wyświetl post