Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aktualizacja android 11

(Temat utworzony: 06-02-2021 09:49 AM)
2467 Wyświetlenia
Maro80
Pioneer
Opcje
Witam,
Po aktualizacji na Android 11 nie działa podświetlenie krawędziowe w powiadomieniach, znalazłem dostęp do tych ustawień ale mimo to przy przychodzących wiadomościach itp nic się nie dzieje. Dotyczy Samsung Galaxy S10 plus
0 Like
jano64
First Poster
Opcje
da się cofnąć aktualozacje?
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje

@Maro80 zainstaluj ta apke. Dużo wyborów podświetlenia https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay

0 Like
Isadorian
Voyager
Opcje
Cześć, wygląda na problem ze stabilizacją - odpowiedzialny za to może być sterownik kamery lub aplikacja Aparat , sprawdzałeś już nagrywanie inną aplikacją np. Camera MX etc.?
0 Like
rejarF
First Poster
Opcje
To ja mam inne pytanie posiadam S10+ I nadal żadnej aktualizacji do 11-nastki nie dostałem czy powinienem się jej spodziewać na dniach?
0 Like
Maro80
Pioneer
Opcje
telefon kupiony w jakiejś sieci komórkowej ?
0 Like
rejarF
First Poster
Opcje
Tak dokładnie zakupiony był w Orange
0 Like
Maro80
Pioneer
Opcje
niestety telefony z sieci komórkowych mają zawsze opóźnienia w aktualizacji (konkretnie sieci mają to opóźnienie) telefony z sieci są brendowane czyli mają jakieś dodatkowe aplikacje itp operatora z tego co kojarzę właśnie dlatego są te opóźnienia w aktualizacjach, ponieważ konkretna sieć musi "dograć" wszystko z nowym softem itd. Tak było jakiś czas temu i przypuszczam, że nadal to się sprawdza. Także cierpliwości a powinno być ok 🙂
0 Like
Maro80
Pioneer
Opcje
według strony Samsung w Lutym powinna być aktualizacja dla sieci komórkowych także

Screenshot_20210210-194416_Chrome.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maro80, Samsung podaje planowane daty aktualizacji, które dotyczą wariantu XEO (wolna sprzedaż). Na forum śledzimy również udostępniane aktualizacje przez operatorów, ale niestety nikt nie wie kiedy operatorzy zatwierdzą najnowsze oprogramowanie a tym samym kiedy nowa wersja oprogramowania trafi do użytkowników.

Maro80
Pioneer
Opcje
przepraszam mój błąd rzeczywiście zaznaczona , w sensie pogrubiona jest tylko opcja XEO...
0 Like