o 06-09-2019 11:47 AM
Dobrý den, prosím, neumíte mi někdo poradit? pořídila jsem si zrcadlové pouzdro (Clear View Case s inteligentní klapkou) na Samsung Galaxy j5 2017. Mělo by umět přijímat hovory bez odklopení předního krytu. Ale nefunguje mi dotyk na tom předním dílu pouzdra. Nevíte, prosím, co v mobilu nastavit, popř. zda existuje na to nějaká aplikace apod.? Děkuji moc.
o 06-09-2019 01:39 PM
Zdravím Vás. Pokud se pouzdro s telefonem úspěšně spáruje, mělo by být k nalezení v Nastavení-》 Příslušenství
Mělo by se to chovat podobně jako v následujícím Videu
Je to originál Samsung ?
o 06-09-2019 02:10 PM
Děkuji.
Není to originál Samsung. V nastevení nemohu příslušenství najít, ale když to není originál obal, tak to tam stejně asi nebude:-(
o 06-09-2019 02:45 PM
o 09-09-2019 08:56 AM
Vzhledem k tomu, že to není originál, napadají mě dvě věci:
V každém případě Vám doporučuju to hodit do koše, než vám to poškrábe displej a koupit priginál, který bude fungovat na první dobrou. Sám ten obal mám an S10+ a je krásný a všechno skvěle funguje.
o 09-09-2019 09:31 AM
Dekuji. Nastesti aplikaci z webu neumim do mobilu nainstalovat,tak ji tam nemam. Original toto pouzdro na samsung j530f nemohu nikde objevit:-(
o 09-09-2019 10:48 AM
Tipoval bych, že se jedná o toto Pouzdro
Už na stránkách prodejce je uvedeno, že je potřeba doinstalovat aplikaci z Google Play nebo stáhnou z internetu. Jak ovšem zmiňuje @Libb tak při instalaci můžete udělit aplikaci přístup k funkcím a datům telefonu. Podle toho co jsem hledal se bohužel na Váš telefon originál Clear view nevyráběl..
o 09-09-2019 11:00 AM
Aha pardon, to mě nenapadlo zkoumat, jestli originál existuje.
Tu apku jsem našel, ale ne na play, což o něčem svědčí. Ani tu nebudu dávat odkaz, protože má 3 negativní hodnocení a žádné pozitivní a musela byste ji instalovat ručně. Plus je 2 roky stará, takže těžko říct, jestli vůbec bude fungovat 😞