Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zrcadlové pouzdro

(Téma vytvořeno: 06-09-2019 11:47 AM)
3601 Zobrazení
AndyKr
First Poster
Možnosti

Dobrý den, prosím, neumíte mi někdo poradit? pořídila jsem si zrcadlové pouzdro (Clear View Case s inteligentní klapkou) na Samsung Galaxy j5 2017. Mělo by umět přijímat hovory bez odklopení předního krytu. Ale nefunguje mi dotyk na tom předním dílu pouzdra. Nevíte, prosím, co v mobilu nastavit, popř. zda existuje na to nějaká aplikace apod.? Děkuji moc.

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás. Pokud se pouzdro s telefonem úspěšně spáruje, mělo by být k nalezení v Nastavení-》 Příslušenství

Mělo by se to chovat podobně jako v následujícím Videu

Je to originál Samsung ?

fajnsnek2
AndyKr
First Poster
Možnosti

Děkuji.

Není to originál Samsung. V nastevení nemohu příslušenství najít, ale když to není originál obal, tak to tam stejně asi nebude:-(

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to bohužel bude asi tím, pouzdro obsahuje čip, který komunikuje s telefonem přes NFC.

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Vzhledem k tomu, že to není originál, napadají mě dvě věci:

• to pouzdro je jen "průchozí" pro dotyk, ale ne dostatečně (Zobrazí se stejná obrazovka s příchozím hovorem jako když to pouzdro nemáte?)
  • je třeba nějaká aplikac,e kterou jste nenaintalovala nebo jí neudělila příslušná oprávnění. Ovšem pokud se jedná o nějakou čínskou aplikaci, velice bych váhal jí tato oprávnění udělit.

V každém případě Vám doporučuju to hodit do koše, než vám to poškrábe displej a koupit priginál, který bude fungovat na první dobrou. Sám ten obal mám an S10+ a je krásný a všechno skvěle funguje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

AndyKr
First Poster
Možnosti

Dekuji. Nastesti aplikaci z webu neumim do mobilu nainstalovat,tak ji tam nemam. Original toto pouzdro na samsung j530f nemohu nikde objevit:-(

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tipoval bych, že se jedná o toto Pouzdro

Už na stránkách prodejce je uvedeno, že je potřeba doinstalovat aplikaci z Google Play nebo stáhnou z internetu. Jak ovšem zmiňuje @Libb tak při instalaci můžete udělit aplikaci přístup k funkcím a datům telefonu.  Podle toho co jsem hledal se bohužel na Váš telefon originál Clear view nevyráběl..

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Aha pardon, to mě nenapadlo zkoumat, jestli originál existuje.

Tu apku jsem našel, ale ne na play, což o něčem svědčí. Ani tu nebudu dávat odkaz, protože má 3 negativní hodnocení a žádné pozitivní a musela byste ji instalovat ručně. Plus je 2 roky stará, takže těžko říct, jestli vůbec bude fungovat 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro