Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tab S10 – pozor na pouzdra

(Téma vytvořeno: 27-09-2024 08:26 PM)
421 Zobrazení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý večer,

dnes mám od Samsungu několik zklamání a rád bych se o ně podělil, aby někdo další nedopadl podobně.

Včera jsem shlédl recenci na nové tablety od techAreny  a v naději na nově podsvícené slim pouzdro (čas 15.03) se rozhodl, že si kvůli němu novou Ultru objednám. Nyní mám S9+, který by mi velikostí vyhovoval více, ale na menší model se podsvícená pouzdra z neznámého důvodu nedělají, tak nebyla jiná možnost, než jít do nejvyššího modelu.

Podsvícení jsem si raději ještě ověřil ze screenshotu, který je na webu Samsungu, jelikož žádné technické materiály nebyly k dispozici, či se o podsvícení vůbec nezmiňují. Obrázek klávesnice ale vypadá takto:

JeoCZ_0-1727460740642.png

Takže chyba lávky. Platí to, co je malinkým písmem na webu napsáno: *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Klávesnice podsvícení nemá. Takže jsem ji vrátil i se slavným tabletem.

JeoCZ_2-1727461405903.png

7 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tak za prvé nejsem žádnej tvůj "kamo", takže se vyjadřuj slušně, pokud mi chceš psát.
Za druhé se pouzdra prodávaly asi půl dne a nikdo o nich pořádně nic nevěděl. Dokonce ani recenzentovi z TechAreny Samsung nedal správné informace, když výslovně uvádí ve své recenzi, že jsou nyní pouzdra podsvicená obě.
Eazy
Big Cheese
Možnosti

Já to řešil až teď, protože můj poslední tablet byla S6. A měl jsem to štěstí, že těch srovnávaček je dost (klasika, slim klávesnice, touchpad klávesnice) a už od dob TabS8 platí, že slim - bez podsvícení, touchpad - s podsvícením. A předpokládám, že tomu je tak i letos...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Bohužel to takto jednoduché není. Touchpad pouzdra podsvícení taky nikdy neměly a nemají, výjimkou je jen verze pro Ultru. Přijde mi to proto, že do všech recenzí Samsung posílá Ultra modely, tak aby si recenzenti nemohli stěžovat. A letos to opravdu vypadalo, že se podsvícení přidá i do slim verze, byť jen opět pro Ultru, viz obrázky a videorecenze. Pokud se přidalo, ne do té určené pro náš region.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mrzí ma Vaša negatívna skúsenosť, ale sami predsa píšete, že ste informácie čerpali od tretej osoby a nie od Samsungu. Nechceli ste predpokladám čakať a sami dobrovoľne ste išli do rizika buď, alebo.
Na jednej strane Vás chápem, pretože aj ja vždy podľahnem a nový telefón či hodinky predobjednávam hneď ako je to možné, často bez zliav, ktoré by som neskôr mohol využiť len preto, aby som mal zariadenie skôr (niekedy sú to len hodiny) a podobne sám skúšam príslušenstvo, s ktorým často bývam nespokojný. Prípadné negatíva, ktoré z toho plynú beriem ale na seba. Ťažko takéto prípady hodnotiť inak.
Ďakujem však za upozornenie, možno niekomu pomôže.
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, informace jsem čerpal od třetí osoby, která je čerpala od Samsungu, alespoň to hned v úvodu videa uvádí. A dále pak z oficiálních stránek Samsungu ČR (viz screeny). A čekat prosím na co, až si někdo pouzdro koupí a napíše na Members, že pouzdro není podsvícené?

A stejně tak se v jiném příspěvku podílím o zkušenosti, kdy jsem přišel o bonus (přes novysamsung), přestože jsem tam nechával vykupovat zařízení několik let? I tam mi napíšete, že jsem si měl informace ověřit, když ani na infolince nevědí, jak to je?

Jinak se jedná o nicotné pouzdro, klidně bych ho vyhodil. O to ani o mě vůbec nejde. Zde to píšu, aby to nikdo další dělat nemusel. Místo toho mi sem lidé píšou, že to je moje hloupost. Díky tedy všem...
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
To jsi špatně pochopil. Nevadí mi, když mi někdo na foru napíše kámo. Vadí mi, když mi to napíšeš ty. Klidně budu kamarád s lidmi, co tu píšou inteligentní příspěvky a jsou pro ostatní přínosem. Nechci bejt ale kámoš s někym, co by se měl místo zbytečného tlachání na netu učit. Tak tu neztrácej čas, ať na tý základce nepropadneš...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Pardon @Jirka77  ale pokud je na obrázku klávesnice s ikonou podsvícení a někteří lidé tady píšou, že jsou nulové rozdíly mezi tablety a pouzdra jsou stejná, těžko soudit někoho za to, že to ještě aktivně neřešil. Dnes to podpora asi ví, ale když jsem řešil kryt s klávesnicí pro Tab S9, tak mně nikdo nebyl schopný říct, jestli je nebo není podsvícené. Takže jestli to věděli první den prodeje, můžeme jen spekulovat. A jestli jsi v poslední době nevolal na infolinku, tak si to zkus a pochopíš, proč se tam lidem přes ten automat volat nechce.

P.S. Jirkovi tykám, protože si píšeme i jinde a tykáme si. To jen, aby někdo z toho nevyvozoval mylné závěry.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro