Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

výpadky zvuku u Galaxy Buds S9+

(Téma vytvořeno: 25-05-2020 01:08 PM)
504 Zobrazení
0ndra
First Poster
Možnosti

Ahoj!
Velmi mě trápí výpadky zvuku BT sluchátek Galaxy Buds při používaní s mým Galaxy S9+.

Telefon mám v kapse (jedno jestli u kalhot nebo u bundy), a i při běžné chůzi mi zvuk přeskakuje, občas vypadává. Byl jsem se sluchátky např. v Texasu, kde byla po ránu vysoká vlhkost a sluchátka se nechytala vůbec, ani když jsem měl telefon v horní kapse u batohu doslova kousek od sluchátek. Problém s výpadky zvuku mám i když jdu běhat bez telefonu a sluchátka mám spojená a Galaxy Watch- čili problém evidentně ve sluchátkách. Výpadky mám i když se např. ohlédnu na ulici. Včera jsem se sluchátky sekal u prarodičů louku, měl jsem na sobě popruh s křovinořezem a hudba nedokázala hrát plynule ani 10 vteřin. 😀

Veškeré SW mám aktuální. Vymazání a znovuspárování sluchátek překvapivě nepomohlo. Jak takový problém řešit?

Ještě dodám, že sluchátka jsem kupoval nová od člověka, který je dostal v rámci předprodeje Galaxy S10. Mám k tomu nějaký mail, ale případná reklamace v tomto případě bude asi dost složitá.

0 Like
2 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @0ndra 

Manželka používá mojí starou S9+ a k tomu i moje stará Galaxy Buds a s výpadky problémy nemá. 

Jinak co se týká výpadků, tak mi to vypadávalo ze začátku, ale po prvních 2 updatech bylo po problému, takže bych to spíš viděl na HW problém.

Máte možnost to vyzkoušet s jiným telefonem ? Tak by se 100% potvrdilo, že je to sluchátky.

Co se týká reklamace, tak potřebujete 2  věci - kopii účtenky od telefonu, kterým jej dostal + průvodní dopis, který dostal pán ke sluchátkům, když mu byla zaslána. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je u vás něco nového? Je to už OK nebo stále zlobí?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like