o 25-05-2020 01:08 PM
Ahoj!
Velmi mě trápí výpadky zvuku BT sluchátek Galaxy Buds při používaní s mým Galaxy S9+.
Telefon mám v kapse (jedno jestli u kalhot nebo u bundy), a i při běžné chůzi mi zvuk přeskakuje, občas vypadává. Byl jsem se sluchátky např. v Texasu, kde byla po ránu vysoká vlhkost a sluchátka se nechytala vůbec, ani když jsem měl telefon v horní kapse u batohu doslova kousek od sluchátek. Problém s výpadky zvuku mám i když jdu běhat bez telefonu a sluchátka mám spojená a Galaxy Watch- čili problém evidentně ve sluchátkách. Výpadky mám i když se např. ohlédnu na ulici. Včera jsem se sluchátky sekal u prarodičů louku, měl jsem na sobě popruh s křovinořezem a hudba nedokázala hrát plynule ani 10 vteřin. 😀
Veškeré SW mám aktuální. Vymazání a znovuspárování sluchátek překvapivě nepomohlo. Jak takový problém řešit?
Ještě dodám, že sluchátka jsem kupoval nová od člověka, který je dostal v rámci předprodeje Galaxy S10. Mám k tomu nějaký mail, ale případná reklamace v tomto případě bude asi dost složitá.
o 25-05-2020 02:03 PM
Hezký den @0ndra
Manželka používá mojí starou S9+ a k tomu i moje stará Galaxy Buds a s výpadky problémy nemá.
Jinak co se týká výpadků, tak mi to vypadávalo ze začátku, ale po prvních 2 updatech bylo po problému, takže bych to spíš viděl na HW problém.
Máte možnost to vyzkoušet s jiným telefonem ? Tak by se 100% potvrdilo, že je to sluchátky.
Co se týká reklamace, tak potřebujete 2 věci - kopii účtenky od telefonu, kterým jej dostal + průvodní dopis, který dostal pán ke sluchátkům, když mu byla zaslána.
o 15-06-2020 07:07 AM
Dobrý den, je u vás něco nového? Je to už OK nebo stále zlobí?