17-04-2020 03:19 PM - upraveno 17-04-2020 03:19 PM
Dobrý den, pořídila jsem si polohovací bezdrátovou nabíječku Samsung EP-PG950BD a mám s ní hned 2 problémy a v obchodě mi úplně nedokázali poradit a proto se ptám tady před případným vrácením.
Prvním problémem je, že nabíječka výrazně odstává (viz fotografie). Na produktových fotografiích či videorecenzích jsem si ničeho takového nevšimla.
Dalším problémem je, že pokud mám nabíječku ve vertikální poloze, musím telefon položit přesně tak, jako v poloze svislé, jinak nabíjet nezačne, ale to přikládám pravděpodobně uložení baterie v telefonu.
Njzásadnějším problémem je však, pokud nabíječku déle nepoužívám a poté na ní telefon dám, vůbec ho to nezaznamená a nezačně nabíjet. Musím nejprve odpojit kabel a znovu ho připojit, aby nabíječka začla fungovat.
Máte někdo podobný problém, či se opravdu jedná o vadný kus nabíječky?
Děkuji za dpověď.
Telefon: Samsung galaxy S10e, zkoušeno i u S7
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 17-04-2020 03:37 PM
Hezký den @Wimmerka
Děkuji Vám za poskytnuté fotografie a Váš dotaz.
Evidentně máte nějaký špatný kus, protože nabíječka by ve složeném stavu měla dobře lícovat - což se u Vašeho kusu evidentně neděje. Tento typ jsem měl před delší dobou, ale pamatuji si, že nabíjecí cívka byla poměrně vysoko, a také jsem měl s nějakým telefonem (myslím, že S8) problém s nabíjením. Musel jsem tedy nabíječku přepnout do polohy podložky abych telefon nabil. Doporučil bych nabíječku vrátit ve 14 denní lhůtě, případně reklamovat.
Děkuji a držím palce
o 17-04-2020 03:37 PM
Hezký den @Wimmerka
Děkuji Vám za poskytnuté fotografie a Váš dotaz.
Evidentně máte nějaký špatný kus, protože nabíječka by ve složeném stavu měla dobře lícovat - což se u Vašeho kusu evidentně neděje. Tento typ jsem měl před delší dobou, ale pamatuji si, že nabíjecí cívka byla poměrně vysoko, a také jsem měl s nějakým telefonem (myslím, že S8) problém s nabíjením. Musel jsem tedy nabíječku přepnout do polohy podložky abych telefon nabil. Doporučil bych nabíječku vrátit ve 14 denní lhůtě, případně reklamovat.
Děkuji a držím palce
21-04-2020 09:17 PM - upraveno 21-04-2020 09:17 PM
Také mám nabíječku EP-PG950 a nabíjel jsem tam S6 Edge, S7, S9, Note10+, S20+ a Folda a vše v pohodě. Doporučuji také reklamovat.
Pěkný den.
o 01-05-2020 05:59 PM
Děkuji všem za odpovědi,
nabíječku jsem vrátila zpět a dám jí jeste šanci v nějakém jiném obchodě:)
o 01-05-2020 06:43 PM
Děkujeme za zpětnou vazbu.
Můžete prosím odpověď, která Vám pomohla označit - Přijmout jako řešení
Děkujeme