Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Flip cover pouzdro přestalo fungovat - originál na Samsung S23

(Téma vytvořeno: 14-08-2023 09:45 AM)
1738 Zobrazení
Verxes
Explorer
Možnosti

Ahoj, dneska mi přestalo fungovat originální Flip Cover pouzdro na S23 - prostě se při zavření nezamkne obrazovka a nezobrazí se displej ve výřezu (při klasickém zamčení se přepne  pouze na klasický Always On displej). a v nastavení telefonu mi zmizela možnost nastavení "vnější obrazovky", kde jsem nastavoval ciferníky. Zkoušel jsem i slabým magnetem v místě, kde se poudzro magnetem dotýká telefonu, ale nic se neděje - dřív když jsem to takto zkoušel, tak se to přeplo do režimu s vnější obrazovkou ve výřezu. Teď  to ale vypadá, že mi asi nefunguje ten magnet v telefonu?  Neřešil jste někdo tento problém? Update žádný nebyl, restart telefonu nepomohl. Dík

0 Like
16 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkuste spustit diagnostiku buď v aplikaci Members nebo v aplikaci Telefon zadejte kód *#0*# jestli tam nebude hlásit nějakou chybu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Po zadani kodu *#0*# na klavesnici telefonu se dostanete do testovaciho modu, kde je polozka "gripsensor" ....
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti

Diagnostiku přes Samsung Members jsem pouštěl, ale tam to netestuje asi ten grip sensor - to mi vyplivlo, že to je v pořádku. Přes *#0*# jsem dal Grip sensor, nevím jak se ten test má přesně chovat, ale tam je sensor 1 a sensor 2 - a podle toho jestli telefon držím v ruce (nemusím ani zavírat kryt), tak problikává sensor1 working, sensor2 working, nebo oba najednou.

0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti

Pro doplnění - našel jsem, že podobný problém řešili na S21 ZDE 

Nicméně vyzkoušel jsem všechny postupy, co jsou tam uvedené, ale nic mi nepomáhá. Ani integrovaný test sensorů (Nastavení >> Péče o baterii a zařízení >> Diagnostika) nenašel žádné problémy. Už mi zbývá asi jen tovární nastavení 🙄

0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti

A ještě doplním - že jsem už vyzkoušel i tovární reset telefonu a stále nic - na pouzdro telefon nereaguje, ani test magnetu po displeji nefunguje.

EDIT: tak poslal dotaz na podporu a asi to vyreklamuju - i když všechny testy se tváří, že je telefon v pohodě..

0 Like
P_itrs
First Poster
Možnosti
Nám to také přestali fungovat. Pomohlo telefon vyjmout a znovu vložit do pouzdra.
0 Like
JaneFK
First Poster
Možnosti
Ahoj, dnes se mi stal stejný problém, přestalo fungovat flip pouzdro u S22 ultra...
2 hodiny jsem vše zkoušela podle rad na netu a nic... Nakonec jsem pouzdro znovu sundala a na dveřích lednice vyzkoušela, zda jeho magnet vůbec funguje...
Pouzdro se chytilo na lednici. Poté jsem ho nasadila na mobil a zavřela... obrazovka konečně ztmavla.
0 Like
Dury01
First Poster
Možnosti

Ahoj, přesně to se mi stalo již 2x po delší době u S22 Ultra. Prvně jsem dal několikrát restart telefonu, několikrát vypnutí telefonu - nic nepomohlo. Několikrát sundání a nandání krytu na mobil - nic. Aktualizovat software, aktualizovat aplikace, kontrola všech funkčností mobilu přes Members a stále nic. Nabít telefon kabelem, nabít bezdrátově... - stále nic. Toto trvalo asi 3 dny. Po víkendu jsem šel do práce, říkám co a jak a kolega zda jsem zkoušel ten kryt sundat a znovu nandat - zkusil sem to aspoň už po 10x a světe div se - opět to šlo a já byl za totálního nemohoucího. 🙂

Nyní se problém opět po několika měsících opakuje a zatím výsledek žádný - telefon pouzdro nevidí - není zde možnost - Nastavení vnějšího displeje.

Nicméně Samsung má značně v tomto problém, který nijak neumí řešit a tedy ani zdárně vyřešit a to je smutné, když se jedná o značkový mobil a k tomu značkový originální kryt a tento problém se děje u různých typů mobilů!!!!

0 Like
Dury01
First Poster
Možnosti

Ani tovární nastavení nepomůže. Dle všeho není chyba v mobilu, ale čistě se domnívám, že v pouzdru. Zkoušej několikrát sundat a nandat kryt, snad se to chytne.

0 Like