Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Flip cover pouzdro přestalo fungovat - originál na Samsung S23

(Téma vytvořeno: 14-08-2023 09:45 AM)
1781 Zobrazení
Verxes
Explorer
Možnosti

Ahoj, dneska mi přestalo fungovat originální Flip Cover pouzdro na S23 - prostě se při zavření nezamkne obrazovka a nezobrazí se displej ve výřezu (při klasickém zamčení se přepne  pouze na klasický Always On displej). a v nastavení telefonu mi zmizela možnost nastavení "vnější obrazovky", kde jsem nastavoval ciferníky. Zkoušel jsem i slabým magnetem v místě, kde se poudzro magnetem dotýká telefonu, ale nic se neděje - dřív když jsem to takto zkoušel, tak se to přeplo do režimu s vnější obrazovkou ve výřezu. Teď  to ale vypadá, že mi asi nefunguje ten magnet v telefonu?  Neřešil jste někdo tento problém? Update žádný nebyl, restart telefonu nepomohl. Dík

0 Like
16 Odpovědi
Verxes
Explorer
Možnosti
Já jsem to od té doby, co se mi to stalo, nijak neřešil, koupil jsem silikonový kryt a tohle originál pouzdro strčil do šuplíku. Párkrát jsem v průběhu roku vyzkoušel a nikdy to nefungovalo, dokonce pouzdro ani nedrží na lednici - vzhledem k magnetu uvnitř bych očekával, že tam bude držet. Na druhou stranu ani slabý magnet, po přiložení k telefonu, nic nedělá. Takže vlastně nevím, kde je problém. Nicméně jsem se asi před 14 dny rozhoupal k tomu, že jsem prostě pouzdro poslal na reklamaci, že nedrží ani na lednici a tudíž ho chci vyměnit. Už jsem si zvyknul na to silikonové pouzdro, takže přemýšlím, že nové pouzdro (pokud mi ho vymění) nebudu ani vybalovat a rovnou ho prodám dál - protože i ta kvalita originálního pouzdra mě fakt zklamala.. čekal jsem za tisícovku něco lepšího. Aspoň nějakou koženku, nebo něco lepšího a ne takovej plastovej bazmek.
0 Like
Dury01
First Poster
Možnosti
No... tak hodit litr a I bych řekl že víc jen tak do šuplíku je smutné. Mě tedy magnet funguje. Na lednici mi drží a I jiný magnet mi ho přitáhne. Ale funkčnost stále žádná. Zítra mi budou volat od Samsungu - Smart Tutor, tak zkusíme co objeví za novinky. Prostě mají problém a ten jen směle kamuflují, jako že je vše OK. Shodný problém i u dalších typů mobilů? Divné, že?
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
No to je právě divný no. Já schválně koukal do objednávek a kupoval jsem to v akci na Alze za 789kč, ale jinak se teď prodává za 1299,-.. tak to ještě byla dobrá cena.. zajímavé je, že to prostě třeba 3 měsíce fungovalo úplně normálně a pak to ze dne na den zdechlo a konec.
0 Like
Dury01
First Poster
Možnosti
No nyní jsem zkoušel ty různé testy čidel a vše a vše se jako jeví bez závady. Jenže čidlo přiblížení nefunguje. Když polozis ruku na přední foťák, displej má zhasnout. Toto se u mě neděje. Takže když zavřu kryt, mobil nerozpozná nic a bisplej dál svítí. Takže nyní za mě chyba v tom čidle.
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
Mě to čidlo normálně funguje.. nesmíš se dotýkat displeje, přibližovat ruku cca z 10cm pomalu k displeji a normálně to při přiblížení zhasne.. stejně tak čidlo funguje i při volání - když s někým mluvíš a dáš si telefon k uchu, tak zhasne displej? Ale nevím jestli na to pouzdro má zrovna vliv číslo přiblížení.. tam by to měl zajišťovat spíš ten magnet.
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
Abych to shrnul - na problém jsem nepřišel, nakonec jsem vyndal pouzdro ze šuplíku, kam jsem ho před tím skoro rokem strčil. Poslal jsem ho na reklamaci, dneska mi Alza poslala úplně nové pouzdro. Zatím přemýšlím, že ho rovnou prodám, dokud je originál zabalené a ani ho vybalovat a zkoušet nebudu. Už jsem si pořídil jiné, obyčejné pouzdro a zvykl jsem si na něj.
0 Like
Verxes
Explorer
Možnosti
Takže jak jsem psal výše, pouzdro jsem vyreklamoval a dostal jsem nový produkt. Vzhledem k tomu, že se mi ho nepodařilo rychle prodat (a nechtěl jsem ho prodávat zbytečně moc pod cenou), tak jsem si ho nechal, dneska jsem ho rozbalil, nasadil a FUNGUJE..
0 Like