Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Synchronizace hovorů a kontaktů G.Watch 6

(Téma vytvořeno: 27-08-2023 10:15 AM)
889 Zobrazení
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Dobrý den.
Při párování G.Watch 6 s tel. S23U se synchronizovaly kontakty i seznam posledních hovorů. Bohužel to bylo naposledy. Stále tam mám 18.8 poslední seznam hovorů. Pokud v telefonu přidám kontakt,v hodinkách se neobjeví. V hodinkách účty google i samsung přihlášené. Nemáte radu jak to zprovoznit?
Děkuji
0 Like
22 Odpovědi
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Tak zrovna cca pred hodinou jsem resil, ze se mi do s23u nesychronizuji kontakty, ktere pridam v tabletu s9+ (do google uctu). V tabletu kontakt byl, v googlu taky (koukal jsem pres web), ale do s23u se odmital nacist i pres nekolikerou rucne vyvolanou synchronizaci. Do s23u jsem jej donutil nacist az po "preulozeni" v google webu..pak se teprve v s23 objevil.
Nakonec jsem provedl v telefonu i tabletu vymazani systemoveho uloziste kontaktů a nechal je znovu nacist z cloudu. A uz to funguje standardne.
Nevim jestli to muze souviset i s vasim problemem, ale vzhledem k tomu, ze mame stejne telefony, tak bych se tomu nedivil.
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Kontakty jse z telefonu smazal ( stačí odhlásit google účet a zmizí samy) a znovu načetl z cloudu. Nic výsledek stejný. Seznam posledních hovorů by nemělo mít z cloudem nic společného.
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Tak jsem zkontroloval hodinky..gw4..a kontakty, ktere jsem pred hodinou "donutil" nasynchronizovat do telefonu, tak v hodinkach nejsou 😞
Takze potvrzuju vas problem
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
..a hned mam reseni :smiling-face: Ve werables si zobrazte aplikace, vyhledejte aplikaci kontakty a dejte "vynucene zastaveni".
Po opetovnem spusteni uz tam kontakty jsou.
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
U mě ne. Nucené zastavení kontaktů i telefonu a znovu spuštění nemá vliv.
0 Like
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti
Zkusil jsem gw5 (stridam dvoje hodinky, sparovane s jednim telefonem) a tam bez problemů. Kontakty tam jsou bez dalsiho "donucovani".
Tak tezko rict. Krom nuceneho zastaveni jeste i aplikace Telefon me nic dalsiho nenapada (mimo kompletniho resetu samozrejme).
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti

Kompletní reset proveden 3x. Synchronizace se provede jen při párování. Dále už ne.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím Vás pánové, nemůže váš problém souviset s tímto?
https://eu.community.samsung.com/t5/mobilní-aplikace-a-služby/kontakty-google-v-telefonech-samsung-z...
IT technik
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Pěkný den, osobně používám k ukládání kontaktů jen účet Google, ostatní úložiště mám v rámci možností potlačené nebo zakázané, synchronizace mezi všemi zařízeními (tfn S22, hodinky GWC6, PC, NB, tablet) funguje bezchybně a téměř okamžitě. Zkontrolujte si k jakému účtu či úložišti se vám ukládají nové kontakty, někdy se to samo může přepnout (po velkých aktualizacích)Screenshot_20230827_123118_Contacts.jpg
IT technik
0 Like