Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Synchronizace hovorů a kontaktů G.Watch 6

(Téma vytvořeno: 27-08-2023 10:15 AM)
777 Zobrazení
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Dobrý den.
Při párování G.Watch 6 s tel. S23U se synchronizovaly kontakty i seznam posledních hovorů. Bohužel to bylo naposledy. Stále tam mám 18.8 poslední seznam hovorů. Pokud v telefonu přidám kontakt,v hodinkách se neobjeví. V hodinkách účty google i samsung přihlášené. Nemáte radu jak to zprovoznit?
Děkuji
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti

Synchronizace povolena (nevypínám).

Ale kde zapnout nebo vynutit synchronizaci mezi telefonem a hodinkami.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Mrkněte v hodinkách
Nastavení - Aplikace - Správce oprávnění - Kontakty zda zde máte povolen přístup pro aplikaci Telefon?
IT technik
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Ano mám.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
No dobře a z hodinek si normálně zavoláte? Jako že teď? Pro ověření, že probíhá alespoň základní komunikace mezi aplikací Telefon v hodinkách a telefonu.
IT technik
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Ano když jsem připojen přes Bluetooth normálně z hodinek vytočím hovor( verze bez LTE)
Funguje všechno kromě synchronizace hovorů a kontaktu
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak to už mi, přiznám se, dochází nápady. SMS se synchronizují, v telefonu používáte originální aplikaci Telefon, nikoli tu od Googlu, oprávnění povolená. Prováděl jste na novych GW6 obnovu ze zálohy ze starších hodinek? Já jsem musel po několika dnech, dát hodinky do továrko a nastavit znovu bez obnovy, nefungovalo mi ukládání záloh.
IT technik
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Sms se také nesynchronizují pouze ty co přijdou když jsem spojený s bluetooth. Ty co tam mám uložené delší dobu ty se nesynchronizují. Ano v telefonu i na hodinkách používám originál Samsung aplikace žádné Google. Všechna oprávnění co jsem našel jsem už povolil. Pokud uvedu hodinky do továrního nastavení a připojím znovu k telefonu Vše se se synchronizuje ale dál už to nepokračuje
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Já synchronizuji tel se Samsung Cloud i Google účtem. Hodinky také. Vše funguje na jedničku, vytvořím/smažu kontakt v telefonu a do minuty se změna projeví v hodinkách. Zkuste restart hodinek i telefonu, tím se nikdy nic nezkazí. Když nepomůže reset telefonu, zkusil bych ještě vymazat data aplikace Wear, také v telefonu. Pokud se nesynchronizují ani zprávy, vypadá to spíš na nějaký problém s tím pluginem, který to má dělat.
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Také mám synchronizováno s Samsung claudem a Google účtem Zkoušel jsem odinstalovat Galaxy wearable i s pluginem znovu nainstalovat bohužel nefunguje
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Resetoval jsem telefon hodinky vymazával data všechno vyzkoušeno nefunguje
0 Like