Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Pouzdro na mobil Samsung Galaxy S7 edge

(Téma vytvořeno: 16-10-2024 02:52 PM)
153 Zobrazení
Members_2YT9BnB
Student
Možnosti

Nevím kde se zeptat na takový problém. Mám mobil Samsung Galaxy S7 edge . Vím že již vyšel z módy, poslední aktualizace byla v roce 2022 na verzi 8. Přesto ho chci dál používat. Při koupi byl vybaven pouzdrem ve formě knížky, které při zavření chlopně vypne display (šetří baterii). Pouzdro je již opotřebované a musím uzavíratelnou chlopeň upravit aby přilehla k displayi. Nikdo mi zatím nevysvětlil čím je tento princip vypínání osvětlení displaye způsoben - je-li to způsobeno pouzdrem nebo mobilem. Nikdo na to neodpověděl. Proto se ptám na místě kde by to mohl někdo odpovědět. A je takové pouzdro pro tento můj mobil k sehnání, případně kde?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den. Princip osvětleni displeje je způsoben magnetem, který je přítomen magnetem uvnitř pouzdra a halllovym senzorem, kterým je umístěn pod displejem. Jakmile magnet dosedne k pouzdru, dojde k aktivaci senzoru a displej zhasne. Možná seženete ještě nějaké neoriginální pouzdro, ale důležité je aby mělo magnet v přední části, pak to bude fungovat jak jste zvyklí

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,bol som majitelom S7edge a stále ho vlastnim ,mal som púzdro univerzálne a problémy som nemal žiadne .,stále mám zariadenie funkčné-výborný mobil👍🖐
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den. Princip osvětleni displeje je způsoben magnetem, který je přítomen magnetem uvnitř pouzdra a halllovym senzorem, kterým je umístěn pod displejem. Jakmile magnet dosedne k pouzdru, dojde k aktivaci senzoru a displej zhasne. Možná seženete ještě nějaké neoriginální pouzdro, ale důležité je aby mělo magnet v přední části, pak to bude fungovat jak jste zvyklí

fajnsnek2
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nějaké pouzdro jsem našel na Allegru, otázka zda je to originál
https://allegro.cz/nabidka/pouzdro-pro-samsung-galaxy-s7-edge-g935-cerne-skvele-sedi-16455054720

fajnsnek2
Members_2YT9BnB
Student
Možnosti

Moc děkuji - konečně mi někdo znalý vysvětlil princip. Pokládám to za výbornou vlastnost  a proč výrobci ji nerealizují ve svých výrobcích?

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
U pouzder je velká škála výrobců, a někteří výrobci s cilem ušetřit tam ten magnet nedají, u originálnich pouzder je přitomen vždy

fajnsnek2
0 Like