o 03-08-2018 04:40 PM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:29 AM (kým) vvllaaddaa
Zdravím, má někdo praktické zkušenosti s pouzdrem Samsung LED View cover? Plánuji nákup a všude recenze jen o vzhledu, ale žádné praktické zkušenosti nebo návod k užívání. Měl bych tyto dotazy:
- Nejdůležitější! Funguje s pouzdrem bezdrátové nabíjení?
- Jakou technologií se připojuje k mobilu a jak moc to vyčerpává baterii mobilu? Je patrný úbytek baterky?
- Jak je pohodlné ovládání mobilu s nasazeným pouzdrem? (přístup k tlačítkům, volání)
- Je někde dostupný návod pro nastavení v češtině?
Děkuji.
o 09-08-2018 11:27 AM
Pokud vím, tak LED cover se připojuje sám pomocí NFC, proto to také ani nevybíjí baterku, chvíli jsem ho měl asi 15 dní a žralo to jako AoD. Takže 6-8% baterky za z celého cyklu.
Bezdrátové nabíjení funguje pouze, pokud máš pouzdro otevřené, to se řeší všude možně. Prej na tom pracují, ale kdo ví, jestli to půjde vyladit.
Přístup k tlačítkům je v pohodě, to mají podchycené. Nemusíš nějak extra mačkat jak s low cost gumovýma pouzdrama z Ali apod. Volání je jasné, naprosto stejné jak bez coveru. Jinak ještě, když jsem ho měl, tak vyšla aktualizace mohl sis přiřadit k jednotlivým kontaktům speciální tvary z led diodek, na každého jiný. Nebo si vybrat z 50+ ikon, ke kterým šlo přidávat barevné pruhy. Myslím žlutá červená, fialová, modrá a zelená.
Pokud posloucháš hudbu, tak taky se ti na něm zobrazují zkratky pro další, zpět, přeskočit apod jak v playeru + vizualizace.Další výhoda je, že si tam můžeš schovat kreditku, je tam pro ni slot a taky si myslím, že kdyby tel spadl, tak to pouzdro trošku pomůže. Toť mé zkušenosti.
A návodd nepotřebuješ, je to fakt jednoduché, mrkni na video - recenze Led View Cover.
o 26-08-2019 12:20 AM
Ahoj, je nějak možné na pouzdru nastavit ikonu ne jen pro konkrétní číslo ale i třeba pro SIM1 a SIM2? Rád bych odlišil soukromé a pracovní hovory které nemám v seznamu.
Na note 9 mi bezdrátové nabíjení funguje i se uzavřeným krytem, jen pro notifikaci se na chvíli pozastaví, následně obnoví.
o 26-08-2019 08:48 AM
Přesně tak, to nabíjení se pozastaví právě proto, že potřebuje přes NFC poslat data pro to pouzdro a to s Qi koliduje.
S tou SIM bych se divil, ono to je celkově poměrně očesané. Ale rád bych se mýlil.
o 24-10-2019 12:57 PM
Mě funguje normálně i na bezdrátové nabíječce. Ale co mě na tom pouzdre štve je to, že notifikace nejde nastavit, tak, aby vydržela svítit delší dobu, nebo aby třeba opakovaně upozorňovala. Pak ty LEDky postradaji smysl, když to upozorní jen jednou a krátce.