Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Buds+ :problém s hlasitostí levého sluchátka

(Téma vytvořeno: 05-02-2021 11:11 AM)
2406 Zobrazení
FerdaXXL
Explorer
Možnosti

Zdravím a pozdravuji. Měl bych jeden dotaz přátelé. Po cca 7 měsících mi jedno sluchátko začalo hrát o dost slaběji než to druhé. Tak jsem se nejdřív vyděsil, že mi odešlo ucho. Tak jsem provedl preventivní údržbu i sluchátek. Sluchátka jsou a byla čistá opticky. Zkoušel jsem je připojit k jinému telefonu a i tak je hlasitost rozdílná. Zkoušel jsem i jiné uši :face-with-tears-of-joy: Moc je nepoužívám a dělal jsem aktualizaci sw tak jsem se chtěl zeptat než je půjdu asi bohužel reklamovat jestli to není známá chyba třeba v aktualizaci nebo tak. Za cca 12 let co jsem přešel z nokií tak jsem nikdy nemusel nic od Samsungu nic reklamovat. Děkuji za věcné rady

0 Like
13 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, obcaa pomohlo kompletni odparovani sluchatek a reset... Paklize však problem pretrvava muze se jedna o poskozeni nejake membranky ve sluchatku ci jineho dilu. 

Rikate ze problem hlasite i na jinem zarizeni..

Paklize nepomůže kompletni odparovani doporucuji navstevu servisniho strediska.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den  @FerdaXXL 

Podobný problém tady již jeden uživatel řešil. https://eu.community.samsung.com/t5/wearables/samsung-galaxy-buds/m-p/2658338#M4896

Doporučuji sluchátka reklamovat. Reklamovat můžete u Vašeho prodejce, případně osobně navštívit jedno z oficiálních servisních středisek společnosti Samsung.

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

fajnsnek2
0 Like
FerdaXXL
Explorer
Možnosti

děkuji ... tak to jste me moc nepotěšil 

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ahoj, měl jsem stejný problém jako ty, vyzkoušel jsem snad všechno. Dokonce profouknutí sluchátka stlačeným vzduchem a nic. Už jsem to balil na reklamaci, když mě napadlo vyčistit sluchátko kartáčkem na zuby a ono to fakt pomohlo a moje je používá do teď 😃 zkus, jinak ten servis no.

0 Like
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
O stlacenym vzduchu jsem taky uvazoval, ale obaval jsem se, aby jsem tam nestrik i trochu te divne tekutiny z toho vzduchu co se mi obcas podari. Aby se pak na tom netocili pri reklamaci. Udelal jsem si redukci na vysavac presne na sluchatko, kdyz sundas ten gumovej nastavec nebo jak se tomu odborne nadava, ale saci vykon nebyl nic moc. Tohle urcite vyzkousim... Jdu na to a dam vedet. Dik to me nanapadlo...
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@FerdaXXL  Tak co pomohlo vyčištění nebo to bude nakonec na servis? Pokud Vám některé odpovědi pomohly, můžete je prosím Přijmout jako řešení?

Dále budeme rádi, když nám v případě reklamace napíšete jak to dopadlo. Děkujeme

fajnsnek2
0 Like
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Nepomohlo... zrejme nebylo ani co cistit takze bude moje prvni reklamace Samsungu. Urcite dam vedet jak to dopadlo. Diky
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Tak jsem byl v servisu Samsung v tech. zone v Alze v Holesovicich na P7. Sluchatka jsem koupil v CZC.CZ na P4. Tak jsem si vytiskl fakturu a vyrazil. Ve fronte jsem cekal dele nez u prepazky. Pan si sel overit sn cislo sluchatek a zjistil, ze se udajne nejedna o ceskou distribuci a ze mam jit reklamovat tam, kde jsem si sluchatka koupil. Uz vidim jak v CZC zase poslou k Samsungu. Tak s tim jsem opravdu nepocital...
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @FerdaXXL 

Bohužel u czc.cz je to poslední dobou běžná věc- prodávají už velkou část zboží z EU distribuce - byly to hlavně telefony, ale zřejmě již berou vše 😒

fajnsnek2
0 Like