Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Buds+ :problém s hlasitostí levého sluchátka

(Téma vytvořeno: 05-02-2021 11:11 AM)
2408 Zobrazení
FerdaXXL
Explorer
Možnosti

Zdravím a pozdravuji. Měl bych jeden dotaz přátelé. Po cca 7 měsících mi jedno sluchátko začalo hrát o dost slaběji než to druhé. Tak jsem se nejdřív vyděsil, že mi odešlo ucho. Tak jsem provedl preventivní údržbu i sluchátek. Sluchátka jsou a byla čistá opticky. Zkoušel jsem je připojit k jinému telefonu a i tak je hlasitost rozdílná. Zkoušel jsem i jiné uši :face-with-tears-of-joy: Moc je nepoužívám a dělal jsem aktualizaci sw tak jsem se chtěl zeptat než je půjdu asi bohužel reklamovat jestli to není známá chyba třeba v aktualizaci nebo tak. Za cca 12 let co jsem přešel z nokií tak jsem nikdy nemusel nic od Samsungu nic reklamovat. Děkuji za věcné rady

0 Like
13 Odpovědi
Lionel1977
Apprentice
Možnosti

akurát riešim presne ten istý problém priamo cez Samsung SK/CZ a taktiež mi reklamáciu zatiaľ zamietli, pretože vraj nepochádzajú z ich distribúcie...nechápem, pretože sú to Samsung slúchadlá a reklamujem to v Ssamsungu, nie v Apple...prošli mi ako darček minulý rok k Samsungu Galaxy s20 Ultra 5G a teraz sa Samsung snaží reklamáciu zamietnuť...hrozný prístup zo strany tejto spoločnosti...naozaj som si myslel, že slúchadlá v hodnote cca 100 EUR proste vymenia k spokojnosti zákazníka...ale žiaľ mýlil som sa...aby sa Samsung SK/CZ vyhováral, že slúchadlá Samsung nepochádzajú z ich distribúcie...tak to je silná káva...

0 Like
FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Sluchátka jsem byl na konec reklamovat u prodejce. Chtěli po mě krabičku s příslušenstvím. Tak jsme si to velice rychle vysvětlili. Po 14 dnech jsem se ze zvědavosti kouknul od kud czc nakupuje šedivky. Moje sluchátka skončila v Rumunsku. Reklamace byla vyřizena výměnou za jiné (nové) hozené v sáčku od hdd bez org. Baleni. Tak jsem je podrobil velice pečlivému zkoumaní a vypadají, že jsou to nové šedivky z Rumunska.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@FerdaXXL Tak alespoň se k tomu postavili ještě relativně solidně a daly Vám nový kus. Osobně nevěřím, že by si troufli Vám dát použitý kus.

Můžete prosím tedy ve vlákně odpovědi,které Vám pomohly označit- Přijmout jako řešení? Děkuji Vám

fajnsnek2
0 Like
peoblouk
First Poster
Možnosti

Dobrý den, bohužel mám úplně stejný problém, sluchátka mám 1,5 roku. Přesně před rokem jsem musel poslat na reklamaci ze stejného důvodu. Teď opět roce mam  stejný problém, takže opět reklamace. Myslím si že v servise mi napsali chyba senzoru měření dálky, dnes jsem si otestoval sluchátka v jednom programu a ten mi vyhodil stejnou chybu jak bylo minule v servise.

0 Like