Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Volte s21 ždíma baterku

(Téma vytvořeno: 30-04-2021 06:54 PM)
677 Zobrazení
Notpewpew
Student
Možnosti

Ahoj chcem upozorniť na to že zapnuté Volte strašne žere baterku , aj pri vypnutom displeji , rozdiel je markantný s vypnutým volte za celý deň -20%. Mohol by niekto na to odpovedať . Ďakujem

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, nic takového nepozoruji. Napadá mě, jestli nejste v místě s trochu horším signálem? Ale i tak je to divné, protože VoLTE se aktivuje jen při hovoru.
Zkusil bych ještě vyměnit SIM

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, 

obecne hovory skrze 4G Lte konzumuji vice baterie... Osobne vsak problem s nedostatkem baterky nepozoruji u s21 ultra..

Zkusim to vsak nasimulovat a dam vedet 🙂

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

0 Like
Notpewpew
Student
Možnosti

Dnes výdrž batérie omnoho dlhšia SOT 4 hod, doba používania cca 15h pri 120hz, takéto výsledky som mal pri 60hz. Skúste vypnúť Volte určite spozorujete podobný nárast. Rieši sa to aj na reddite, hlavný rozdiel je v idle. 

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/dear-samsung-would-you-please-fix-volte-batter... 

Screenshot_20210430-223314_Device care.jpg

120hz 

0 Like
5ta1da
Voyager
Možnosti

Já bych ještě doplnil, že máme kancl v podstatě ve sklepě a je tu tím pádem horší signál.

Jak na S20, tak nyní na S21 jsem musel VoLTE ihned vypnout, protože jinak se většina hovorů přerušila během první vteřiny.

Píšu to sem, protože by to mohlo někomu pomoct a ušetřit nervy při zjišťování problému.