o 05-12-2022 10:50 PM
Dobrý den. Posledních 14 dní řeším nedostupnost telefonu. Síť T-mobile. Mám dvě simky. Vodafon bez problému a T-mobile se mě nikdo nedovolá. Po restartu vše funguje chvilku normálně. Zkoušel jsem různé nastavení sítí, ale spíše bez úspěchu na trvalejší spojení. Zkoušel jsem vypínaní Volte atd, prostě vše. Obě simky jsem dal do stařičkého Huawei P10 a vše ok. jediné trvalejší řešení je zapnuté přesměrování, v mém případě T-mobile sim 1 na Vodafone sim 2. Vím, že variant by bylo hodně, ale opravdu se mě už nic nechce vymýšlet. Mám S21+, dost drahý telefon na to , aby fungoval bez problému, telefon mě živý a míra trpělivost začíná přetékat. Doposud jsem byl fanouškem Samsungu, ale začínám se ohlížet po Iphonu. Dcera má Iphon 8 starý telefon a za roky bez chyby. Chápu otevřenost a uzavřenost systému, drobnosti přehlížím, toto je, ale vážné a mě to znemožní solidní fungování v práci. Vysledoval jsem a jsem přesvědčen, že je to chyba Samsungu. Vzhledem k množství zklamaných zákazníků, podle i zahraničních fór, mám dotaz zda co nejrychleji dojde k nápravě. Prosím nechtějte po mě, abych dělal práci za Samsung v podobě posílání nějakých telefonní čísel, které se nespojí a kde. V mém případě se jedná o všechny telefonní čísla a různá místa. Moc děkuji za info
o 06-12-2022 01:53 PM
17-12-2022 11:04 PM - upraveno 17-12-2022 11:04 PM
o 17-12-2022 11:12 PM