Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Pád aplikace Galerie při sdílení velkých fotek

(Téma vytvořeno: 06-04-2021 12:17 PM)
483 Zobrazení
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Zdravím,

poprosím majitele S21 Ultra/S21, jestli by mohli napsat své zkušenosti, mám následující problém.

Při pořízení fotky ve 108MP rozlišení (v případě, že výsledné foto je větší jak cca 22MB) dojde při sdílení z Galerie k pádu aplikace. Děje se tak pouze v případě, že je zapnuta funkce konverze HEIF na JPG při sdílení. Pokud konverzi vypnu, sdílení funguje a aplikace nespadne. Pokud fotku oříznu a tím zmenším pod 22MB vše funguje jak má. V případě že vyberu danou fotku například ve WhatsAppu sdílení funguje korektně. Nyní mi už telefon nahlásil problém s aplikací Galerie. Zkoušel jsem na nové S21 u kolegyně v práci a stejný problém (Foto jsem jí poslal  pomocí Nearby Share)

na US fóru to také řešili: https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S21/S21-Ultra-gallery-issue/td-p/1770053

Rada z podpory" "Doporučuji Vám vypnout konverzi Heif. Některé aplikace a weby tento formát nepodporují. Aplikace Galerie Vám nepadá, jde o aplikaci, se kterou to sdílíte. Zkuste prosím konverzi na něco jiného."

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

EDIT: povedlo se mi to nasimulovat, předávám jako hlášení chyby

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkoušel jsem to navodit, ale ať dělám, co dělám, nedaří se mně udělat fotku větší než 22MB (max. na co jsem se dostal, je 20.5MB)

Vámi vložená videa nejdou bohužel přehrát (chyba na naší straně), mohl byste je hodit na Youtube prosím?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, zkoušel jsem dělat fotky na zahradě (kvítka) ale je pravda že takhle při běžném focení je problém se dostat nad 20MB😀

https://www.youtube.com/playlist?list=UUnU50kHI8KzJ4dZLYAawxCw

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

EDIT: povedlo se mi to nasimulovat, předávám jako hlášení chyby

Foa1280
Pioneer
Možnosti

Super díky moc. Na telefonu i na chatu podpory byli všichni ochotní a super. Měl jsem už jen zaslat printscreeny a popis aby to bylo předáno na podporu, ale ta odpověď mě dost šokovala, hotovo vyřízeno 😂. Odpovídal jsem zpět, ale zatím žádná reakce.

Přeji hezký den

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mně to spadne ještě před zobrazením výběru aplikace ke sdílení. Ale musím říct, že mně dalo zabrat, než se mně podařila udělat dostatečně velká fotka :smiling-face:

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Asi proto to zatím nikde nikdo moc neřešil, našel jsem pouze to jedno americké vlákno o dvu stranách. Zkoušel jsem odinstalovat i Signal protože ten to taky nedokáže odeslat. Jestli za to nemůže on, při načítání možností komu a jak budu sdílet, ale nepomohlo, asi je to separátní problém, tak jsem psal i na podporu Signalu 😉

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Tak v nové verzi (květnový update) už sdílení HEIF nad 24MB funguje, díky za podporu👍

Libb
MegaStar
Možnosti
Díky za ověření, já se k tomu ještě nedostal. Jsem rád, že jsme byli užiteční :winking-face: