Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sluchátka

(Téma vytvořeno: 29-07-2021 08:51 PM)
397 Zobrazení
PropeThy
Journeyman
Možnosti
Zdravím, nemá někdo stejný problém nebo radu na můj problém?
Telefon S20 a k nim byly sluchátka AKG. Z ničeho nic mi po připojení sluchátek(USB C kabelem) nerozpozná telefon, že jsou připojena( 10 minut před tím fungovaly a po opětovném připojení už ne)
Sluchátka fungují - otestováno na S21.
Nabíjení telefonu také funguje, předpokládám tedy, že je problém asi v softwaru?
Telefon restartován - beze změny.
0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,po připojeí k PC je telefon rozpoznán?

Zkuste telefon restartovat v bezpečném režimu, případně vymazat cache. Návod najdete v tomto článku: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Ale osobně bych spíše sázel, že se zlomil nějaký vodič ve sluchátkách. Druhá možnost je poškození portu, kdy sice zvládne nabíjení, ale nezvládne složitější komunikaci. V takovém případě by byl nutný servis.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
PropeThy
Journeyman
Možnosti
Take zdravím a díky za reakci.
Domnívám se tedy, že bude problém v konektoru v mobilu. Sice telefon nabíjí ale pouze na nejpomalejší výkon. Super rychlé nabíjení nereaguje.
Připojení k PC nemohu vyzkoušet.
Díky ještě jednou.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zdravím Vás,
jak už píše kolega výše. S největší pravděpodobností bude problém v konektoru telefonu. Podobnou zkušenost jsem měl kdysi na starém telefonu, sluchátka se mi chytla třeba až na desátý pokus, později už vůbec. Následoval servis.
Nejspíše to nemine ani Váš telefon.

0 Like
PropeThy
Journeyman
Možnosti
Zdravím, bohužel už jsem s tím smířený. Telefon budu mít co nevidět teprve rok a už jsou nějaké problémy a to se snažím nabíjet co možná nejvíce bezdrátově, abych ten konektor "šetřil"... No co, nějak to budu muset vyřešit. Díky.
0 Like