Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy buds 2

(Téma vytvořeno: 15-09-2022 07:53 PM)
312 Zobrazení
Mullda
Explorer
Možnosti
Ahoj prosím o radu jak reklamovat sluchátka galaxy buds ,které jsem dostal jako bonus k telefonu 21 ultra ,když nemám zaruční list mam jen na mailu potvrzení objednávky, diky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, jestli je objednavka ze samsung eshopu. A delal jste to jako prihlaseny uzivatel. Po prihlaseni si muzete doklad stahnout znovu. 

Zaroven musi byt polozka vzdy vedena jako 1kc polozka na dokladu.. At uz jste tedy dostal sluchatka k telefonu nebo je objednal zvlast jako bonus. Doklad od nich bude...

Mimo to.. zakon neudava presnou podobu prokazani nakupu k reklamaci.. Staci tedy i potvrzeni o zaplaceni v bankovnictvi nebo tedy v tomto pripade i cislo objednavky z potvrzeni. To by melo byt sparovane se seriovym cislem sluchatek.

A paklize napisete prodejci cislo objednavky (idealne ze stejneho mailu jako byla provedena objednavka) , mel by vam bez problemu zaslat i kopii vaseho nakupniho dokladu.Sam jsem to tak kolikrat delal..

Urcite kontaktujte vaseho prodejce, sdelte mu vasi situaci, a cislo objednavky z potvrzeni v mailu.. Nechte si zaslat nahradni doklad. Pripadne ho mozna nebude ani pozadovat

Hezky den

CA0FA12D-0DD4-4DEB-B502-54458818D282.jpeg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Kde jste to kupoval? Já zatím vždy dostal nějakou fakturu, kde byla cena 1Kč. Zkuste pohledat mail nebo se obrátit na prodejce, jestli by to nedohledal.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, jestli je objednavka ze samsung eshopu. A delal jste to jako prihlaseny uzivatel. Po prihlaseni si muzete doklad stahnout znovu. 

Zaroven musi byt polozka vzdy vedena jako 1kc polozka na dokladu.. At uz jste tedy dostal sluchatka k telefonu nebo je objednal zvlast jako bonus. Doklad od nich bude...

Mimo to.. zakon neudava presnou podobu prokazani nakupu k reklamaci.. Staci tedy i potvrzeni o zaplaceni v bankovnictvi nebo tedy v tomto pripade i cislo objednavky z potvrzeni. To by melo byt sparovane se seriovym cislem sluchatek.

A paklize napisete prodejci cislo objednavky (idealne ze stejneho mailu jako byla provedena objednavka) , mel by vam bez problemu zaslat i kopii vaseho nakupniho dokladu.Sam jsem to tak kolikrat delal..

Urcite kontaktujte vaseho prodejce, sdelte mu vasi situaci, a cislo objednavky z potvrzeni v mailu.. Nechte si zaslat nahradni doklad. Pripadne ho mozna nebude ani pozadovat

Hezky den

CA0FA12D-0DD4-4DEB-B502-54458818D282.jpeg

Mullda
Explorer
Možnosti
Telefon jsem koupil na mobilpohotovost sluchátka poslaly přímo ze samsung.com ,ale když se tam přihlásím tak tam nemůžu nic najít!Mám jen ten mail o potvrzení objednávky
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Musite mit cislo objednavky tech sluchatek v mailu.. Cislo objednavky... Ty sluchatka nemohla prijit bez oznaceni.. 

Vemte tedy cislo z potvrzeni a kontaktujte s nim zakaznickou linku samsung..  Pripadne tam zavolejte a sdelte jim email pod ktery jste si to nechal posilat.. Meli by to dohledat

Mullda
Explorer
Možnosti
Vyřešeno!Děkuji Vám za rady!