Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

samovolné vypínání telefonu

(Téma vytvořeno: 26-01-2022 05:19 PM)
5820 Zobrazení
Members_77orx97
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

cca měsíc vlastním Samsung S21 a po poslední aktualizaci se mi stává, že se telefon při běžném používání sám od sebe restartuje třeba 4x za den. Telefon jinak normálně funguje, žádné sekání nic....ale z ničeho nic se vypne....nerozumím tomu. Mohu poprosit o radu? Může to být aktualizací? Žádný vir nebo poškozenou aplikaci v telefonu nemám, každý den používám kontrolu telefonu přes Ochranu zařízení.

Díky za pomoc.

brkerez
Apprentice
Možnosti
Děje se mi na S21+ bohužel úplně to samý (asi tak měsíc bych řek), dneska jen za ráno už stih 3x restart. Sorry ale tovární nastavení nepovažuju za řešení, mám v telefonu všechny možný bankovní a autentifikacni aplikace, národní identitu atd a tohle vše nastavovat znova to je na tejden.
0 Like
Petr Železník
First Poster
Možnosti

Zdravím,  bohužel mám stejný problém. Tlf.mám půl roku a s něčím takovým jsem se nesetkal u předchozích mobilů. Všechny aplikace ověřené a stejné,  které jsem používal ve starém mobilu S9. Vidím,  že reakce ze Samsungu tady není žádná. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Petr Železník  prosím nelžete nám tady. Reakce od kolegy @fajnSnek byla hned ted den, kdy padl původní dotaz a já jsem reagoval následující den na rozvíjející se diskuzi. Oba jsme shodně odpověděli, že toto chování není normální a doporučili nejprve factory reset, případně servis.

Jakou další reakci od Samsungu si představujete?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Simik1
First Poster
Možnosti
Dobrý den mam samsung a53 první my vydržel 4 měsíce pak se začal vypínat v servisu vadu nenasli a nakonec kleknul úplně poridila jsem si ten samý a po dvou mesicich to same takže ho jdu reklamovat nato abych dala 10000kc za telefon který vydržel čtvrt roku je trochou moc a tenhle je druhy se stejnou vodou jsem moc zvedava co my reknou na reklamací
0 Like
Velemak
First Poster
Možnosti

Zdravim, ja mam podobny problem, jen telefon se mi vypina prevazne v kapse, ale aby to nebylo malo ze skoro kazde vyndani z kapsy je telefon vypnuty, tak dela i to ze pri jakékoli cinosti, hrani her, sledovani fimu, nebo pri projížděni internetu, telefon se zasekne,  prasknutí repraku a pres display barevne prouzky pokazde jinde a pokazde jiny pocet nekdy jsou dva nekdy pres 80% obrazovky, ale to se sam restartuje nebo ho resetuji ja pres tlacitka zamknuti a hlasotosti dolu, kdyz nechci cekat, v podstatě to jsou dve ruzne chyby ale zaclo se dit ve stejnou dobu. Model A50. Prosim co s tim a proc se to muze dit, diky predem za radu 

0 Like
Blowmyyy
Student
Možnosti
Dobrý den.. po stáhnutí nového Upgradu se mi vypínána mobil z niceho.. sekne se obrazovka a restartuje se a zase se nahodi ale to mi udělá třeba 8x během chvíle pak zase jde.. a pak to udělá znova...
Co bys te mi poradili? Abych s tím udělal.
Do továrního nastavení?
Mobil jde 4 roky bez problémů ale po novém Upgradu se děje tohle.. nerozumím tomu.
Díky za odezvu.
Mám A51 samsung
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, obecně by bylo lepší založit nové téma než reagovat do takto starého, je spíš náhoda, že jsem si toho všimnul :smiling-face:

K vašemu problému: pokud vím, na A51 nepřišel v poslední době nějaký zásadní upgrade, takže je to zvláštní. Zkuste restartovat do bezpečného režimu, jestli se to děje i tam:

• Klik na nabídku vypnutí

• Podržet prst na Vypnout

• Naskočí nabídka Bezpečný režim

Pokud se to v Bezpečném režimu neděje,  je to jednoznačně problém software. Můžete i zkusit vymazat cache, ale tomu moc šancí nedávám:

1. Vypněte mobil

2. Připojte mobil k PC (ne pouze nabíječka)

3. Počkejte, dokud se nezobrazí hláška o nabíjení

4. Stiskněte a držte tlačítka zesílení hlasitosti a vypínače, dokud se mobil nezapne

5. Zobrazí se nabídka recovery

6. Vyberte "Wipe cache partition"

Pokud tohle nepomůže, tak jedině tovární nastavení, případně servis. Je klidně možné, že něco odešlo a s aktualizací to vlastně nesouvisí a jde jen o náhodnou shodu. Nebylo by to poprvé, co bych něco takového viděl.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Blowmyyy
Student
Možnosti
Dobrý den. Děkuji za zprávu.
Zkusil jsem nouzový režim.
A to vypadalo že jde bez problémů celý mobil.
Ted jsem to vratil zpět na normal a uvidíme zda to bude dělat .
0 Like
Natalieee
First Poster
Možnosti
Dobrý den.
Mám Samsung galaxy a54 5g a po poslední aktualizaci softwaru se mi začal sám od sebe vypínat. Mám ho položený na stole a z ničeho nic se vypne a zapne. 5-10 krát za celý den. Jinak mi telefon funguje. Tak se chci zeptat čím to může být, jestli je možnost chybné aktualizace?
0 Like
Ellie1403
First Poster
Možnosti
Na A53 se mi to od poslední aktualizace děje taky, telefon se sám vypne, snaží se sám i znovu zapnout. Někdy to zvládne hned a někdy jen problikne zrnění a takhle třeba i 3x za sebou, pak se zase normálně zapne a vše funguje. Displej je bez poškození, vždy mám ochranné sklo. Modlím se aby to s další aktualizací přestalo.
0 Like