o 26-01-2022 05:19 PM
Dobrý den,
cca měsíc vlastním Samsung S21 a po poslední aktualizaci se mi stává, že se telefon při běžném používání sám od sebe restartuje třeba 4x za den. Telefon jinak normálně funguje, žádné sekání nic....ale z ničeho nic se vypne....nerozumím tomu. Mohu poprosit o radu? Může to být aktualizací? Žádný vir nebo poškozenou aplikaci v telefonu nemám, každý den používám kontrolu telefonu přes Ochranu zařízení.
Díky za pomoc.
o 05-02-2022 08:46 AM
26-07-2022 04:28 PM - upraveno 26-07-2022 04:28 PM
Zdravím, bohužel mám stejný problém. Tlf.mám půl roku a s něčím takovým jsem se nesetkal u předchozích mobilů. Všechny aplikace ověřené a stejné, které jsem používal ve starém mobilu S9. Vidím, že reakce ze Samsungu tady není žádná.
o 26-07-2022 07:49 PM
@Petr Železník prosím nelžete nám tady. Reakce od kolegy @fajnSnek byla hned ted den, kdy padl původní dotaz a já jsem reagoval následující den na rozvíjející se diskuzi. Oba jsme shodně odpověděli, že toto chování není normální a doporučili nejprve factory reset, případně servis.
Jakou další reakci od Samsungu si představujete?
o 08-11-2022 09:40 AM
o 19-03-2023 04:10 AM
Zdravim, ja mam podobny problem, jen telefon se mi vypina prevazne v kapse, ale aby to nebylo malo ze skoro kazde vyndani z kapsy je telefon vypnuty, tak dela i to ze pri jakékoli cinosti, hrani her, sledovani fimu, nebo pri projížděni internetu, telefon se zasekne, prasknutí repraku a pres display barevne prouzky pokazde jinde a pokazde jiny pocet nekdy jsou dva nekdy pres 80% obrazovky, ale to se sam restartuje nebo ho resetuji ja pres tlacitka zamknuti a hlasotosti dolu, kdyz nechci cekat, v podstatě to jsou dve ruzne chyby ale zaclo se dit ve stejnou dobu. Model A50. Prosim co s tim a proc se to muze dit, diky predem za radu
01-11-2023 07:29 PM - upraveno 01-11-2023 07:36 PM
o 02-11-2023 07:15 AM
Dobrý den, obecně by bylo lepší založit nové téma než reagovat do takto starého, je spíš náhoda, že jsem si toho všimnul
K vašemu problému: pokud vím, na A51 nepřišel v poslední době nějaký zásadní upgrade, takže je to zvláštní. Zkuste restartovat do bezpečného režimu, jestli se to děje i tam:
• Klik na nabídku vypnutí
• Podržet prst na Vypnout
• Naskočí nabídka Bezpečný režim
Pokud se to v Bezpečném režimu neděje, je to jednoznačně problém software. Můžete i zkusit vymazat cache, ale tomu moc šancí nedávám:
1. Vypněte mobil
2. Připojte mobil k PC (ne pouze nabíječka)
3. Počkejte, dokud se nezobrazí hláška o nabíjení
4. Stiskněte a držte tlačítka zesílení hlasitosti a vypínače, dokud se mobil nezapne
5. Zobrazí se nabídka recovery
6. Vyberte "Wipe cache partition"
Pokud tohle nepomůže, tak jedině tovární nastavení, případně servis. Je klidně možné, že něco odešlo a s aktualizací to vlastně nesouvisí a jde jen o náhodnou shodu. Nebylo by to poprvé, co bych něco takového viděl.
o 09-11-2023 11:32 AM
o 25-12-2023 05:01 PM
o 06-08-2024 11:24 PM