Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

samovolné vypínání telefonu

(Téma vytvořeno: 26-01-2022 05:19 PM)
5826 Zobrazení
Members_77orx97
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

cca měsíc vlastním Samsung S21 a po poslední aktualizaci se mi stává, že se telefon při běžném používání sám od sebe restartuje třeba 4x za den. Telefon jinak normálně funguje, žádné sekání nic....ale z ničeho nic se vypne....nerozumím tomu. Mohu poprosit o radu? Může to být aktualizací? Žádný vir nebo poškozenou aplikaci v telefonu nemám, každý den používám kontrolu telefonu přes Ochranu zařízení.

Díky za pomoc.

20 Odpovědi
Honzajz
Voyager
Možnosti
Nemáš nastavený automaticky restart?
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
4x za den? 😀
0 Like
Members_77orx97
Apprentice
Možnosti

Dneska se mi to stalo už 6x.... nechápu vůbec...nikdy se mi tohle nedělo...

0 Like
Members_77orx97
Apprentice
Možnosti

Nemám....

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,zkusil bych telefon cca 30 minut nechat vypnutý,aby se mohl srovnat.vim,ze je to dlouhá doba,ale jestli by pořád hrabal po nějaké aktualizaci nebo nastavení,tak at je jistota, že se condici vybijou
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Members_77orx97

Tohle bude nějaký vážný SW nebo HW problém. Zkusil bych obnovení továrního nastavení a ruční instalaci aplikací. Pokud budou restarty pokračovat, tak pak už to bude na servis. 

fajnsnek2
MílaK
Navigator
Možnosti
Nejsem si jist, zda není lepší neradit nic než psát zavádějící až zcela nesmyslné rady. Vypnout dnešní zařízení na libovolně dlouhou dobu (aby se condici vybily) dost dobře není možné. Dokud z telefonu nevyndáte baterku, žádný condici se nevybijou. A vyndejte uživatelsky baterku. Dokonce ani nepomůže, když tu baterku necháte úplně vybít. Nikdy totiž nebude úplně vybitá, i když se telefon v důsledku vybití vypne. Mlčeti zlato.
spankyman
Helping Hand
Možnosti
To je věc názoru.kazdopadne s Vami nesouhlasím, protože neni vše na bazi ROM paměti
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ono to je někde mezi. Vím, že jsem řešit kdysi nějaký problém a bylo tehdy nutné telefon vypnout a zapnout, reset nestačil. Ale čekat 30 minut je nesmysl, kdyby to i pomohlo, znamenalo by to, že je hardware v takovém stavu, že je to na reklamaci.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like