Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s FTP

(Téma vytvořeno: 02-09-2021 06:44 AM)
405 Zobrazení
Slonik
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, k vůli práci potřebuji ve svém telefonu přístup na FTP server. V samsung galaxy s10+ nebyl problém. Prostě jsem otevřel aplikaci moje soubory > síťové úložiště > a přidal jsem si FTP server. Pak už jsem ho tam měl jako složku a normálně jsem si z něj mohl tahat soubory co jsem potřeboval. Nyní mám s21 ultra 5g a kdyz udělám to samé tak ano, na ftp se dostanu, ale jakmile zavřu aplikaci, nebo si neco z ftp stáhnu a odejdu do interního úložiště tak FTP složka z telefonu zmizne a musím znova přidávat FTP server a takhle pořád dokola po každé, když neco potřebuji. Otázka zní, neví nekdo v čem může být problém, že se mi server neuloží a pokaždé ho musím přidávat?

Předem děkuji za rady.
M.D.
0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, už jsme tady podobný problém řešili a dotyčnému pomohl factory reset. Vím, že mně to na S21 Ultra 5G fungovalo, jemu ne a tohle pomohlo.

Pokud se vám nechce rovnou do factory resetu, zkuste postupně věci popsané v tomto článku: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Libb
MegaStar
Možnosti

Případně můžete ještě použít Total Commander, který má povedený plugin na FTP.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Slonik
Journeyman
Možnosti
Děkuji, jak budu doma zkusím a dám vědět.
0 Like
Slonik
Journeyman
Možnosti
Tak jsem zkusil vše, i factory reset a nic nepomohlo. Zkoušel jsem to i na kolegové s21 ultra a to samé taky se přihlásí ale server se mu neuloží.
0 Like
matejvc
Pathfinder
Možnosti
Mám stejný problém nově u sgs23u při připojení smb...
0 Like